Jump to content

Question

Posted

Am facut cateva mape si....am o problema cu ele

poza de 1 metru departare

sa-mp-014.png

poza de aproape

[img width=500 height=281]http://xtr-zone.ro/forum/images/sa-mp-015.png

Va rog mult ajutatima

7 answers to this question

Recommended Posts

Posted

adauga la finalul fiecarui obiect 200.0

ex

CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, -1,  -1, -1, 200.0);

Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!

Posted

adauga la finalul fiecarui obiect 200.0

ex

CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, -1,  -1, -1, 200.0);

am facut aces lucru dar tot nu merge
Posted

atunci sterge ce ai pus , si intra in include streamer.inc si cauta native CreateDynamicObject si inlocuiresti toata funcita cu cea de jos

native CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:distance = 200.0);

Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!

Posted

atunci sterge ce ai pus , si intra in include streamer.inc si cauta native CreateDynamicObject si inlocuiresti toata funcita cu cea de jos

native CreateDynamicObject(modelid, Float:x, Float:y, Float:z, Float:rx, Float:ry, Float:rz, worldid = -1, interiorid = -1, playerid = -1, Float:distance = 200.0);

nu merge:|
Guest farse
Posted

Obiectul e prea lung,pune-l la 90 grade( | nu - daca intelesi) si pui unu langa altu..

Sau poti pune la obiectu ala CreateDynamicObject(....,.distance = 800.0) ;

PS:Tare harta  :grin:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.