ShoSeTzIk Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Dece imi apare eroarea asta atunci cand vreau sa intru pe un server ?Ma chinui de 3 zile sa o rezolv si nimica... Va rog nu mai pot...Daca am postat gresit va rog scuzati'ma !
Andr3 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Incearca sa intri in San Andreas nu in sa-mp sa vedem daca iti merge , daca nu trebuie sa-l reinstalezi
WanTeD Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Lock!Ai aratat si IP-u la serveru acela inseamna cai reclamaSi ce tie greu sa schimbi cracku!
ShoSeTzIk Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Scuze de reclama sunt disperat credetima !Deci in san andreas normal pot intra numai pe servere nu pot intra ... Si am schimbat si crakul daca aveti voi ceva mai bun datim'i un crak ... orice idee este bine venit numa'i sa'l fac.. !
ShoSeTzIk Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Il am pe cel 2005 Deja nu stiu ce sai mai fac..
Eazy Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 E o erroare in windows-ul tau reformateaza-l si o sa-ti mearga , parerea mea . Cumpar sistem de garaje , /pmProprietar Xerom Zone
ShoSeTzIk Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Spui ca daca im'i voi reinstala windows'ul va merge ?Am foarte multe in C si nu prea asi vrea sa il formatez iar ... Alte pareri va rog mult !!
ShoSeTzIk Posted July 2, 2011 Author Posted July 2, 2011 @Angel cred ca am schimbat peste 10 crakuri....
ruben88 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 @Angel cred ca am schimbat peste 10 crakuri....Schimba si GTA San Andreas
Thanator Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 reinstaleaza windows-ul sau iati ultima versiune de C++ aia
Groove Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 e de la virusi , cand aveam XP , era plin de virusi si aveam eroarea asta tot timpul , dar pe urma mi-am luat microsoft security essentials , am dat un full scan ca sa scap de virusi si mi-au mers toate jocurile perfect , iati si tu MSE (daca ai windows validat)
Freddie Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Amavut aceasta problema, singura solutie pe care am gasit-o ( si caut solutii de 5 luni ) este sa reinstalezi windows-ul.
MnX_Lucy Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Reinstaleaza gta lipseste ceva din el asa imi facea si mie
Ph3oNiX Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Eroare este de la run time library probabil lisepsete ceva din el sau ceva de genu oricum mi se pare ca stiu cum se rezolvaPS:eroare este si la gta sa ia incearca sa intri sa vezi ca tot asa ziceincearca asa:1.dai click dreapta pe san andreeas => propieties => Compability =>bifezi Run this program mode for:si alegi acolo windosurile cu ala care il ai tu => apply apoi ok si incearca sa intri La un baiat asa s-a rezolvat problema
Question
ShoSeTzIk
Dece imi apare eroarea asta atunci cand vreau sa intru pe un server ?
Ma chinui de 3 zile sa o rezolv si nimica...
Va rog nu mai pot...
Daca am postat gresit va rog scuzati'ma !
15 answers to this question
Recommended Posts