kissdead Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Vreau sa imi deschid un server de 250 sloturi ( pentru inceput ) dar:1.Nu stiu absolut nimic legat de server samp,dar nimic!2.Nu stiu nici macar unde se pune un cod.3.Nu stiu nici un scripter care sa ma ajute.4.Nu stiu unde sa il postez sa aduc playeri.Ajutatima!
Guest RockStar Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Sugestie:Incearca sa o iei incet, sa inveti toate alea treptat, nu te grabii, cand crezi ca ai invatat destule incepe sa iti construiesti serverul si apoi deschidel.
kissdead Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Unde gasesc tutoriale chiar de incepatori? Gen: Unde pun codurile,sau ceva de genu..
Guest RockStar Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Pe forumul asta.Pe forum.sa-mp.comwiki.sa-mp.comSunt destule site-uri.Si scriptingul nu e ceva ce se invata intro luna sau 2...iti trebuie timp si ambtitie.
[GA]Florin Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Din cate am observat se vede ca nu sti nimic.Uitete prin samp wiki si incearca sa itelegi functiile insa trebuie sa stii putina engleza sa te descurci.Bafta Vb peste 2 ani sper ca il intreci in scripting pe Zh3rO
Andr3 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 In primul rand Zh3r0 joaca de un an sa-mp , in al doilea rand , nu-ti trebuie 1 an casa inveti scripting , daca sti engleza inveti repede sau daca ai lucrat in C++
IstuntmanI Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 In primul rand Zh3r0 joaca de un an sa-mp , in al doilea rand , nu-ti trebuie 1 an casa inveti scripting , daca sti engleza inveti repede sau daca ai lucrat in C++Zh3r0 joaca de vreo 3-4 ani SA:MP, era si pe sa-mp.ro in 2008, dar isi stersese contul, iar anul trecut, in 2010 a revenit, sau anul asta. Nu-ti trebuie un an sa inveti scripting, dar iti trebuie un an+ ca sa devii mai avansat, nu e doar de engleza.
WanTeD Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 stuntman;)Am ramas asa uimit cand mi-a venit asta`n gand man treb cand vor aparea generatia noua de sampisti!Si astia vechi nu vor mai fii man treb cine va fin locu lu Zh3r0:)?Tu si FarSexD
IstuntmanI Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Blend" post="81503" timestamp="1309526352"]stuntman;)Am ramas asa uimit cand mi-a venit asta`n gand man treb cand vor aparea generatia noua de sampisti!Si astia vechi nu vor mai fii man treb cine va fin locu lu Zh3r0:)?Tu si FarSexDFarSe e mai vechi ca Zh3r0 parca, iar generatia noua nu prea le are cu scriptingul eficient ...@kissdead verifica http://wiki.sa-mp.com sa stii ce face fiecare functie, callback, etc. si uita-te si prin scripturile de pe aici si de pe sa-mp.com ca sa vezi cum se pune fiecare.Topic Locked !
Question
kissdead
Vreau sa imi deschid un server de 250 sloturi ( pentru inceput ) dar:
1.Nu stiu absolut nimic legat de server samp,dar nimic!
2.Nu stiu nici macar unde se pune un cod.
3.Nu stiu nici un scripter care sa ma ajute.
4.Nu stiu unde sa il postez sa aduc playeri.
Ajutatima!
8 answers to this question
Recommended Posts