Jump to content
  • 0

Vreau..

kissdead

Question

Vreau sa imi deschid un server de 250 sloturi ( pentru inceput ) dar:

1.Nu stiu absolut nimic legat de server samp,dar nimic!

2.Nu stiu nici macar unde se pune un cod.

3.Nu stiu nici un scripter care sa ma ajute.

4.Nu stiu unde sa il postez sa aduc playeri.

Ajutatima!

8 answers to this question

Recommended Posts

Guest RockStar

Sugestie:

Incearca sa o iei incet, sa inveti toate alea treptat, nu te grabii, cand crezi ca ai invatat destule incepe sa iti construiesti serverul si apoi deschidel.

Guest RockStar

Pe forumul asta.

Pe forum.sa-mp.com

wiki.sa-mp.com

Sunt destule site-uri.

Si scriptingul nu e ceva ce se invata intro luna sau 2...iti trebuie timp si ambtitie.

In primul rand Zh3r0 joaca de un an sa-mp , in al doilea rand , nu-ti trebuie 1 an casa inveti scripting , daca sti engleza inveti repede sau daca ai lucrat in C++

Zh3r0 joaca de vreo 3-4 ani SA:MP, era si pe sa-mp.ro in 2008, dar isi stersese contul, iar anul trecut, in 2010 a revenit, sau anul asta. Nu-ti trebuie un an sa inveti scripting, dar iti trebuie un an+ ca sa devii mai avansat, nu e doar de engleza.

Blend" post="81503" timestamp="1309526352"]

stuntman;)

Am ramas asa uimit cand mi-a venit asta`n gand man treb cand vor aparea generatia noua de sampisti!

Si astia vechi nu vor mai fii man treb cine va fin locu lu Zh3r0:)?

Tu si FarSe

xD

FarSe e mai vechi ca Zh3r0 parca, iar generatia noua nu prea le are cu scriptingul eficient ...

@kissdead verifica http://wiki.sa-mp.com sa stii ce face fiecare functie, callback, etc. si uita-te si prin scripturile de pe aici si de pe sa-mp.com ca sa vezi cum se pune fiecare.

Topic Locked !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.