Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted

Am pe serverul meu LuxAdmin si fiecare player are in filescript parola care a setato de el.Intrebarea mea este:Pot sa descripez acele parola??Ele sunt de forma

Password=B0809549406048236386A202B724F9200D876FFA2ADF337BC14070242F894E2AD1C7ABF94E564FAC845EA5A514EE4F77F3D6298148EE764D83D8A40CBE9D4B38 

Se poate face acest lucru?

modelcopiacopia.png

wde [We Drift Everywhere] clan!

5 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Ma, LuxAdmin are Whirlpool 8-|, crezi ca stii mai bine ca mine, documenteazate si dupa mai vorbim...

Deci fa asa:

1. Sterge liniile care contin WP_Hash

2. Sterge liniile care au new buf[145];

3. pune sus de tot in Script( GM )[ dupa #define USE_DIALOGS ):

#if USE_DIALOGS == true

#define buf inputtext

#else

#define buf params

#endif

PS: Daca da errori zi ce errori iti da dar nu inchide Pawno.. ca sa poti da CTRL + Z daca nu inteleg ceva.

Heker cred ca vroiai sa zici Reply nu "replay"...

142sj0l.png

Underground-GFX

Posted

Sincer nu ma complic ca nu stiu scripting am crezut ca e vreo metoda mai usoara nu trebuie neaparat parolele doar eram curios ce fel de parole ar pune playeri.

modelcopiacopia.png

wde [We Drift Everywhere] clan!

Posted

Sincer nu ma complic ca nu stiu scripting am crezut ca e vreo metoda mai usoara nu trebuie neaparat parolele doar eram curios ce fel de parole ar pune playeri.

mda...ca sa le spargi contu pe alte servere:)):P

Fara reclama in semnatura!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.