Jump to content

Demascarea 69 ruleplay =)) un server care copiaza anunturile altor servere, ne dam seama si la scripting cum sta treaba..

Recommended Posts

Posted (edited)

Noroc sunt axelutz si v-am mai spus de 15 ori sa ma ajutati sa imi recuperez contul Viorel, Wops dar nu va pasa asa ca o sa scriu aici.

Am zis sa mai intru si eu pe sa-mp.ro sa vad ce mai este si gasesc anuntul asta:

In anunt scrie asa:
"

Eu ma aflu aici pentru a va invita sa luati parte la crearea celui mai complex Gamemode dar în același timp și clasic,  care a existat vreodata pe piata romaneasca ( imi place sa las faptele sa vorbeasca, insa abia din Septembrie putem discuta de ceva oficial )

De ce ai juca la noi?
Pentru ca aici nu vor exista favoritisme materiale( adica pe bani ), nici avantaje pe bani, vom scapa rapid de codati ( da... ne pricepem si la coding, anticheat-ul nostru este chiar ochiul admin-ului, ca asa am fost crescuti, fara controale TW deci nu o sa va pierdem timpul in cazul in care jucati curat ), ba chiar mai mult de atat, conturile premium si VIP vor putea fi obtinute in joc (nu doar prin donatie), asa ca de ce sa nu incercati? Pe deasupra, incercam sa punem in valoare competitia intre factiuni, dar si sa evidentiem veteranii factiunilor si sa le dam un cuvant de spus, dupa cum este normal pentru ca istoria inseamna totul. 

Alte avantaje:
Pe toata perioada Beta, construim serverul si staff-ul impreuna adica daca esti un jucator nou sau unul vechi al comunitatii, votul tau conteaza si opinia ta este luata in serios, intr-un cuvant, construim serverul impreuna!
Vom avea transparenta in orice vom face pe server!
Activitate mare din partea staff-ului dar si a nucleului de jucatori
Puteti prinde serverul inca de la inceput, inca din prima zi avand in vedere ca deschiderea oficiala urmeaza sa fie  pe data de 25 septembrie 2024, la ora 20:00  !

Cu cat mai multi, cu atat mai bine! Haideti sa aratam ca SA:MP-ul nu moare! Va asteptam pe IP:"

Dovada: https://ibb.co/ZKtM2ZZ

Baiatul asta mi-a copiat anuntul de pe broland.ro ( link:

) si se da cocos pe aici ca isi face mare server cu mare gamemode, solicit stergerea topicului macar sa aiba parte de putina originalitate, va las aici ce scria in anunutl de la Broland si voi bolda scrisul care este copy + paste si solicit intens delete la mesajul acestui individ care pare clar o persoana de o speta joasa daca nu e instare nici sa isi faca propriile idei de anunturi =))

Text broland:
"Salutare! Atat eu, @axelutz, cat si comunitatea www.broland.ro, revenim in lumea gaming-ului romanesc. Cu bune si cu rele, suntem tot aici... de prin 2009 eu ca si jucator insa acum am o mare onoare si in acelasi timp o foarte mare placere, sa introduc in aria de SA:MP dar si Counter-Strike 1.6 o noua comunitate cu un nou "suflu". Avem in plan sa dezvoltam mai multe servere de jucatori, fapt pentru care deja ne-am (re)apucat de dezvoltarea unui gamemode pentru SAMP de la 0 ( in noiembrie - decembrie ii dam drumul la treaba )

Eu ma aflu aici pentru a va invita sa luati parte la crearea celui mai bun Gamemode care a existat vreodata pe piata romaneasca ( imi place sa las faptele sa vorbeasca, insa abia din Septembrie putem discuta de ceva oficial ) si avem in plan sa schimbam jocul, atat ca gameplay( activitati si idei de organizare a acestora, dar si sisteme ), iata topicul cu actualizarile aduse pana acum serverului:
Dezvoltarea server-ului de SA:MP - Regulament si informatii - broland.ro

De ce ai juca la noi?
Pentru ca aici nu vor exista favoritisme materiale( adica pe bani ), nici avantaje pe bani, vom scapa rapid de codati ( da... ne pricepem si la coding, anticheat-ul nostru este chiar ochiul admin-ului, ca asa am fost crescuti, fara controale TW deci nu o sa va pierdem timpul in cazul in care jucati curat ), ba chiar mai mult de atat, conturile premium si VIP vor putea fi obtinute in joc (nu doar prin donatie), asa ca de ce sa nu incercati? Pe deasupra, incercam sa punem in valoare competitia intre factiuni, dar si sa evidentiem veteranii factiunilor si sa le dam un cuvant de spus, dupa cum este normal pentru ca istoria inseamna totul. 

Alte avantaje:
Pe toata perioada Beta, construim serverul si staff-ul impreuna adica si daca esti un jucator nou sau unul vechi al comunitatii, votul tau conteaza si opinia ta este luata in serios, intr-un cuvant, construim serverul impreuna!
Vom avea transparenta in orice vom face pe server!
Activitate mare din partea staff-ului dar si a nucleului de jucatori
Puteti prinde serverul inca de la inceput, inca din prima zi avand in vedere ca deschiderea oficiala urmeaza sa fie anuntata in luna Noiembrie 2021 !
"

===> prin urmare baiatul asta mi-a copiat tot mesajul, a scris mai putin de 10% din propriul sau mesaj de unul singur si pe discord o arde ca daca am mancat stricat da nu e problema, azi apare si videoclip pe youtube canal: @MrDedrwick 

Solicit atat sa imi recuperati contul Wops si Vyorel (v-am spus in repetate randuri ca am pierdut adresa de email) + sa ii stergeti anuntul lui copilasul asta

@s4uriK.Official esti xerox rau de tot nepoate

Edited by Axel Dedrwick
Posted (edited)

Nu prea văd demascarea. Demascare la ce? La o descriere parțial inspirată?

Ce înseamnă demascare la tine?

eu personal cuvântul “demascare” știu ca înseamnă altceva, nu ceea ce ai scris tu în acest topic.

iar la scripting îți poți da seama numai după UserPanel, pe care nu-l găsești în mediul online. Precum al vostru. Nu vreau să fiu nesimțit, însă când postezi ceva, trebuie să știi cum să formulezi textul să aibă legătură una cu alta.

Zi faina

Edited by s4uriK.Official
  • Sad 1

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

Posted (edited)
26 minutes ago, s4uriK.Official said:

eu personal cuvântul “demascare” știu ca înseamnă altceva, nu ceea ce ai scris tu în acest topic.

iar la scripting îți poți da seama numai după UserPanel, pe care nu-l găsești în mediul online. Precum al vostru. Nu vreau să fiu nesimțit, însă când postezi ceva, trebuie să știi cum să formulezi textul să aibă legătură una cu alta.

Zi faina

Demascarea ca daca copiati niste texte de gamemode ce sa mai zic 😂😂 ai vazut ca anuntul meu la broland.ro e cel mai vizualizat anunt din sectiune si ai zis sa faci un ctrl + c frumos si apoi ctrl + v, nici nu te-ai obosit sa schimbi ordinea cuvintelor sau sa modifici din ele 😂😂 stai linistit ca anuntul ala a facut 10k+ views din cauza promovarilor investite si a dedicarii mele, greu sa realizezi asta doar copiand mesajul.

Legat de Panel e facut custom, mergi si fa-ti si tu identic daca poti si vrei poate asa mai vin 1-2 playeri

26 minutes ago, s4uriK.Official said:

Nu vreau să fiu nesimțit, însă când postezi ceva, trebuie să știi cum să formulezi textul să aibă legătură una cu alta.

Cum ai zice tu: "nu vreau sa fiu nesimtit" dar tu nu ai stiut cum sa formulezi textul ca sa aiba legatura unul cu altul asa ca ai decis sa copiezi ce gandeam eu in 2021 😂😂😂 trimite cativa euro si iti fac eu unul original, tot asa cu textul formulat sa aiba legatura una cu alta daca singur nu iti poti face

Penibil oricum :))) las restul comunitatii sa vada si felicitari pentru inceputul "cu dreptul" in lumea serverelor.

PS: prin Mai vad ca anuntai alt proiect, inca o chestie sketchy ca deschizi 2 proiecte in 4 luni si nu e niciunul on + pe asta de ti-am facut demascarea ai anuntat deschiderea pe 8 Septembrie si aproape se termina luna si n-ai deschis. Eu n-am nimic cu tine dar trebuie sa vada lumea, sunt de parere ca daca iti faci ceva, iti faci pe cojonesul tau. 

Edited by Axel Dedrwick
Posted

Las astea aici. 

IMG_7881.jpeg

IMG_7882.png

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

Posted
4 minutes ago, s4uriK.Official said:

Las astea aici. 

IMG_7881.jpeg

IMG_7882.png

Oficial te-ai mai facut de ras inca o data cu poza aia cu numele blurat si poza blurata -> din asta imi dau seama ca e un membru din stafful tau.

Nu am oferit vreodata servicii de scripting, baietii de pe comunitate stiu ca am cumparat doar servicii de scripting de la cine a fost mai serios 😂😂😂 cum sa iti pui stafful sa iti trimita mesaje ca sa le trimiti aici?

Invit sa posteze aici oricine de pe comunitatea de sa-mp din Romania caruia i-am oferit eu servicii de Scripting sau Web Developing si am facut dupa tutoriale 😂 cocos, eu am banul. Pentru mine lucreaza si au lucrat scripteri. Chiar esti penibil rau de tot, eu nu stiu sa fac nici bugs in Pawno ;) da joc samp din 2009, tie ti-e greu sa crezi ca poate atunci te nasteai

Sa rupem zvonurile de tot, vedeti link de mai sus. Nu exista undeva unde sa fi promovat eu ca ofer servicii de scripting :))) 

Am 25 ani nu 14 ani, probabil voi ati facut cunostinta cu vreun baiat care imi copiaza numele. Esti un penal 😂😂😂 erai la colt si ai pus stafful sau playerii sa iti trimita mesaje, asta nu spala faptul ca nu "poti sa formulezi textul sa aiba legatura una cu alta" :)))) Doamne

Posted

Cu siguranță nu ai 25 de ani.

asta rezultă faptul cum gândești, cum te comporți, cum reacționezi prin mesaje. E o frustrare mare din partea ta, vârsta își spune cuvântul.

cu asta am încheiat toată băgarea în seamă.

Posted (edited)
8 minutes ago, s4uriK.Official said:

Cu siguranță nu ai 25 de ani.

asta rezultă faptul cum gândești, cum te comporți, cum reacționezi prin mesaje. E o frustrare mare din partea ta, vârsta își spune cuvântul.

cu asta am încheiat toată băgarea în seamă.

Te-am sunat pe Discord de 2 ori cu camera ca sa vezi daca am 25 ani sau nu :))) nu ai raspuns...

Screenshot_20240914_104711.thumb.jpg.e4d6e21ba6fa277059dfa4c220dc3f08.jpg

Asta e tot ce poti zice gen nu? Nu e o frustrare nepoate, ma enerveaza sobolanii care nu isi pot face ceva pe spatele lor. Da-ti seama ce grav e daca nu esti in stare sa scrii 2 paragrafe cu ideile tale cap coada, sa nu mai zic de mandria ta ca om ca e 0 daca copiezi de la altii in loc sa iti faci lucrul tau. 

Pe langa asta, vad ca nu zici nimic de poza aia de pe Discord deci chiar e fake facuta conversatie intre tine si un membru staff. Unde vrei sa mai ajungi cu penibilul?

Iti repet: nu ai fost in stare sa (citez de mai sus din replyurile tale:) "asezi textul sa aiba legatura una cu alta" asa ca te-ai decis sa folosesti textul meu. Esti gg 😂😂 

N-ai cum sa te scoti, te-ai facut de ras rau de tot singur. Era mai matur sa recunosti ca ai gresit dar o duci din ce in ce mai penibil.

Iti repet: nu imi place sa isi faca altii proiecte sau lucruri pe ideile mele, gandeste ca de aia ti-a dat Dumnezeu creier

Edited by Axel Dedrwick
Posted
On 9/14/2024 at 9:27 AM, s4uriK.Official said:

Zi faina

ce vb s4urik manca ti as ce ai mai scump pe lume ca esti un 1:1 xerox. Ce ai tu pe userpanel e hpq123 si restu linkmania fram. nu vb ayr cu tot cu platforma ta de kkt 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.