Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Deoarece până acum am dat serverul la 3 persoane diferite și toate 3 și-au bătut joc (fie nu l-au configurat, fie nu aveau experiență în configurarea unui server), m-am decis să ofer serverul unei alte persoane serioase, cu experiență în domeniul serverelor de SAMP, care să se ocupe și să dezvolte serverul comunității.

Ce oferim?

• Un server de SAMP stabil, cu acces complet la panoul de control + bază de date MySQL;
  • Un subdomeniu unde să fie instalat panelul serverului (de exemplu panel.raii.ro);
  • Diferite promovări, fie plătite (doar dacă vedem interes din partea voastră), fie pe TikTok unde avem peste 12.000 de urmăritori.

Cine e interesat și are de gând să facă un proiect serios și de lungă durată este rugat să mă contacteze pe Discord: dealer1945

• 1 month later...
Posted

#up.

Anunțul este valabil în continuare.

Căutăm o persoană serioasă și pricepută care să configureze serverul pe care mai apoi să-l promovăm în mai multe locuri, fondurile sunt pregătite deja.

• 4 weeks later...
Posted
On 8/29/2024 at 10:56 AM, WyNNNer. # said:

Salutare,

Deoarece până acum am dat serverul la 3 persoane diferite și toate 3 și-au bătut joc (fie nu l-au configurat, fie nu aveau experiență în configurarea unui server), m-am decis să ofer serverul unei alte persoane serioase, cu experiență în domeniul serverelor de SAMP, care să se ocupe și să dezvolte serverul comunității.

Ce oferim?

• Un server de SAMP stabil, cu acces complet la panoul de control + bază de date MySQL;
  • Un subdomeniu unde să fie instalat panelul serverului (de exemplu panel.raii.ro);
  • Diferite promovări, fie plătite (doar dacă vedem interes din partea voastră), fie pe TikTok unde avem peste 12.000 de urmăritori.

Cine e interesat și are de gând să facă un proiect serios și de lungă durată este rugat să mă contacteze pe Discord: dealer1945

logic că nu o să găsești o persoană serioasă pentru server, deoarece...

1. SAMP-ul în România nu mai merită, fiindcă a murit. si nicio șansă să îl reînviem.

2. SAMP-ul e cea mai proastă "investiție" posibilă. Chiar dacă cineva investește în serverul tău și ar ieși profit, nu cred că i-ar conveni să iei un procent de 50% sau chiar 70%, sub pretextul „datorită mie serverul e online.” Nu prea merge așa – oricine își deschide un server de GTA San Andreas Multiplayer îl va face cu propriul host și web host, fără să mai menționez plata pentru un scripter... și nici pe web developer, care să se ocupe de forum și panel. Sau poate faceți un server pe un gamemode ieftin de tip burned v34534534523 și un panel Wcode, și gata, ați făcut serverul? Haideți, terminați cu prostiile. Toate serverele care au "bubuit" la un moment dat au murit și ele, și alea erau cât de cât „originale” și stabile, cu index, forum, panel, și gamemode decente, nu toate porcăriile vulnerabile de pe forumuri.

asta e doar opinia mea, nu dau hate, dar e o prostie. Salut! =))