Jump to content

Question

Posted

Deci 0 am incercat sa bag 0admin si imi face figuri.Nu mil primeste sv.Nus ce ar putea avea.Imi poti da cv exemple?Ce as putea face?.Hai cati dau un pm cu id de mess si mai vb....Dar sper sa ma poti ajuta.

13 answers to this question

Recommended Posts

Posted

ai facut ce zicea?"

ai bagat toate fisierele necesare?

ai schimat in server.cfg urmatoarele?

plugins sscanf Whirlpool regex

ai adaugat numele fs-ului la filterscript?

filterscripts 0Admin

?

New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...

Posted

Deci acuma lam facut cu ajutorul lui songoku dar acuma cand ma inregistrez cu prima parola mg dau continue si cand ajung la cea de a doua nu mai intra.Bag aceeasi parola si tot nu mg.......Imi da kick.Care e problema?

Posted

EL NU SI-A CREAT dataBase si din aceasta cauza nu tine minte parola userului..

New GameMode In Development!-Romania Team Gang War-100%!...Datimi doua Motive afrimative de ce sa-l postez si-l postez...

Posted

dar faza este ca daca incerc sa bag direct pe host ca sa mi se creeze folderele alea nu mg nus dc nu se creaza si am facut in pc si dupaia leam bagat.Si deaia nu mg......Aia e problema.....Si as putea sai fac cv?

Posted

Pai da frate dar degeaba.Ca vam zs dc nu mg pentru ca nu isi creeaza pe host alea din stats ce trebuie sa faca.Si nus ce as putea sa fac.Cine e prieten cu zher0 anuntatil va rog eu poate ma poate ajuta.

Posted

host?

schimba in plugins:

Whirlpool.so rege.so sscanf.so

Posted

iti zic eu ce sa faci. sterge tot si lasa-te de facut server deocamdata, ca vad ca esti prea . ...  daca nu stii engleza si nu stii sa urmezi niste pasi, a explicat zh3r0 acolo tot.

Lil_Shean

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.