Jump to content
 • 0

Server SA:MP pe Linux


hopingsteam

Question

1 answer to this question

Recommended Posts

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Similar Content

  • By Waller.
   [RO]:
       Nume: Waller
       Ce ofer?: Ofer servicii PAWN
       Cum se face plata?: Plata se face per sistem sau lunar(pretul se discuta in privat)
       Ce pot sa fac?:
       Gamemode-uri de la 0
       Sisteme
       Rezolv buguri
       Ce metode de plata accepti?:
       PayPal
       PaysafeCard(Cod doar de RO)
       Skrill
       Cum se procedeaza?:
       Cumparatorul imi ofera detalii cu privire la sistem / gamemode / panel (Design, mesaje, orice)
       Creez sistemul / rezolv problema
       Clientul plateste
       II ofer sistemul
   [EN]:
       Name: Waller
       What do I offer ?: I offer PAWN services
       How to pay ?: Payment is made by system or monthly (price is discussed in private)
       What can I do?:
       Gamemodes from 0
       Systems
       I fix bugs
       What payment methods do you accept ?:
       PayPal
       PaysafeCard (RO only code)
       Skrill
       How to proceed ?:
       The buyer gives me details about the system / gamemode / panel (Design, messages, anything)
       Create the system / solve the problem
       The customer pays
  • By khain.dev
   Kalcor discută din nou pe forum, și de această dată despre SAMP 0.3.9. Iată un citat:
   „Lucrez la versiunea SA-MP 0.3.9 și nu va avea o funcție de descărcare. Versiunea SA-MP 0.3.DL va fi încă disponibilă pe forumul oficial. Poate că într-o zi voi rezolva erori critice. Dacă aveți idei pentru mici actualizări pentru 0.3.9, vă ascult. De exemplu, există mai multe skin-uri noi care pot fi adăugate instalatorului 0.3.9. "
   În ceea ce privește funcția de descărcare a fișierelor serverului de la 0.3DL, Kye dorește să-l dezactiveze din cauza nepopularității ramurii alternative. Cu toate acestea, totul se poate schimba - pentru el acesta este un singur switch în compilator.
    
   SAMP 0.3.9 - va fi. Cu toate acestea, nu totul este atât de bun: Kalkor a decis să elimine meniul standard din multiplayer, pentru că el este scriptat de Y_Less. În locul acestui meniu, Kalkor sugerează utilizarea dialogurilor.
   „Șterg CreateMenu și funcțiile sale asociate din versiunile 0.3.9 și viitoare. Fac acest lucru pentru că funcția a făcut Y_Less și aș dori să șterg tot ce a contribuit. În ultimii 10 ani, nu am întâlnit un astfel de server care ar folosi meniul standard GTA: SA. ”
   Pentru cei ce nu au idee cine e Y_Less,este un tester beta care a fost dat afară din echipa SAMP în primăvară datorită dezvoltării propriului său multiplayer open.mp
    
   Plusuri:
   - Toate corecțiile de la 0.3.7 R2 / R3 vor fi transferate la noua versiune și vor fi disponibile tuturor clienților simultan. Dintre corecții, putem distinge:
   1.Spriturile de redare dublă pe TextDraw;
   2. Fixarea rotirii actorilor 
   3. Fixarea înălțimii greșită a punctelor de control atunci când sunt create pe mapping;
   4. Fixarea InterpolateCameraPos;
   5. Există o mulțime de lucruri mici, inclusiv corecțiile de securitate ale clientului și ale serverului.
   - Sunetele noi care au fost adăugate în 0.3.7 R2 vor fi disponibile pentru toți jucătorii, va fi posibil să le utilizați.
   O mulțime de sunete cool pentru interioare, capacitatea de a opri sunetul vântului și o mulțime de tot felul de sunete mici.
   - Un timp anumit nu va functiona sobeitul
   Minusuri:
   - Toate plugin-urile memhak se vor sparge, va trebui să aloci mult timp pentru a le face să funcționeze din nou.
   - S-a adăugat o corecție radar care poate fi activată sau dezactivată de către client, astfel încât proprietarii de server nu au cum să creeze textdrawuri perfect drepte, care se află lângă radar.
   Acest minus poate fi ușor transformat într-un plus dacă adăugați o funcție care va verifica ce radar este pornit de client (rotund / în formă de ou). Fără această funcție, consider că repararea radarului este o întreprindere delirantă.
   - Poate că serverele mari nu vor trece la versiunea 0.3.9, deoarece există funcționalități reduse.
   Aici am încercat în mod obiectiv să înțeleg dacă avem nevoie de o nouă versiune 0.3.9.Am încercat separat să scriu toate avantajele și dezavantajele acestei actualizări, sunt curios de parerile voastre despre acest subiect,astept de la voi comentarii.

    
    
  • By TheGodfather
   Salut, cand incerc sa deschid un server ca sa fac un text td, dupa cateva secunde se opreste. Pe langa asta nu imi apare niciun buton, sa adaug text sau ceva. Am folosit tutorialul lui edison, in logurile serverului nu apar erori.
    
  • By FlobertRO
   Buna , am si eu o problema . Mi-se restarteaza serverulul random . In server_log am gasit asta : 
   Stie cineva ce pot face  Va rog ❤️ . Multumesc frumos
    
    
   [23:17:26] [join] rezana has joined the server (1:---------------------) [23:17:26] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds" [23:17:26] [debug] Accessing element at index 1 past array upper bound 0 [23:17:26] [debug] AMX backtrace: [23:17:26] [debug] #0 00200b24 in ?? (... <1 argument>) at GM.pwn:8108 [23:17:26] [debug] #1 000aef80 in public MP_OPC (playerid=1) at C:\Users\xda\Desktop\gamemode-impact\gamemode-rpg-impact\pawno\include\YSI\y_hooks/impl.inc:633 [23:17:26] [debug] #2 native CallLocalFunction () from samp03svr [23:17:26] [debug] #3 0000c77c in public SSCANF_OnPlayerConnect (playerid=1) at C:\Users\xda\Desktop\gamemode-impact\gamemode-rpg-impact\pawno\include\mSelection.inc:432 [23:17:26] [debug] #4 00003210 in public Itter_OnPlayerConnect (playerid=1) at C:\Users\xda\Desktop\gamemode-impact\gamemode-rpg-impact\pawno\include\sscanf2.inc:236 [23:17:26] [debug] #5 00001684 in public OnPlayerConnect (playerid=1) at C:\Users\Florin\Dxda\gamemode-impact\gamemode-rpg-impact\pawno\include\YSI\y_iterate.inc:646
  • By Serban
   Salut, am revenit cu un alt topic!
   Astazi, doresc sa va prezint Jobul Hacker facut de mine, nu stiu daca in trecut a mai fost facut acest job dar mie mi-a venit ideea intr-o seara si am zis sa vad ce pot face si acesta a fost rezultatul, din cele prezentate de mai jos o sa va pun si ce lucruri face acest job pentru cei care nu stiu :).
   Poze : https://imgur.com/a/1Hky3ou
   Download: https://pastebin.com/UtfLPZb0
   O sa notez in linie tot ce am de spus mai jos:
   1.Jobul este plasat in orasul San Fierro + v-am adaugat comanda [/gotohack] pentru a ajunge mai rapid la punctul de angajare!
   2.Nu pot garanta daca jobul are toate bugurile fixate, le descoperiti voi daca exista, cel putin mie nu am avut probleme.
   3.Jobul se poate face cu orice masina deoarece nu am zis sa pun o masina inceata si plictisitoare si sa fii nevoit sa mergi cu ea (Masina pe care am pus-o, am pus-o in cazul in care jucatorul nu are masina cu care sa se deplaseze, puteti iesii din acea masina cand doriti).
   4.Calculatorul este facut pe Textdraw.
   5.Mapping-ul din poze nu vi l-am dat deoarece este un alt proiect la care lucrez(Magazin de electrocasnice).
   6.Va rog sa nu va puneti creditele voastre pentru tot, am depus si eu efort, daca doriti sa-l faceti multe modificari, vi-l puteti schimba cum doriti.
   ====================================================sfarsit job=========================
    Astept sugestii in comentarii cu ce sa mai fac si o recenzie acestui job, chiar sunt curios de recenziile dumneavoastra, ne mai vedem!
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.