Deejaybwg Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Stiti chestia cu /enable caps sau /disable?Cand sunt pe server daca vreau sa scriu cu litere mari (ex: CE FACI ?) nu merge..Cum fac sa mearga de fiecare data ?Sa nu mai dau mereu eu sa fie asa.. Sa fie automat ? www.youtube.com/thebwgg Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANEX Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Stiti chestia cu /enable caps sau /disable?Cand sunt pe server daca vreau sa scriu cu litere mari (ex: CE FACI ?) nu merge..Cum fac sa mearga de fiecare data ?Sa nu mai dau mereu eu sa fie asa.. Sa fie automat ?E simplu! Cu o variabila pe care o definesti la începutul scriptului... (o bagi în LuxAdmin sau ce folosesti. Îti recomand 0Admin, e misto rau):De exemplu:new NoCapitals[MAX_PLAYERS]; Apoi la OnPlayerConnect(printre alea) pui: NoCapitals[playerid] = 1; // lasi valoarea 1 Dupaia cauta cu CTRL + F unde ai comanda cu /disable caps (sau dcmd_disable)si pui înainte de: else if(strcmp(params,"caps",true) == 0) { ServerInfo[NoCaps] = 1; dini_IntSet(file,"NoCaps",1); format(string,sizeof(string),"Administrator %s has prevented captial letters in chat", PlayerName2(playerid)); SendClientMessageToAll(blue,string); asta: if(NoCapitals == 1) { Apoi închizi la finalu comenzii: return 1; }Da-i un reply daca ti-o mers...Bafta!!SAU CEL MAI SIMPLU, CAUTA UNDE AI: ServerInfo[NoCaps] si punei valoarea 1.Sa fie initializat cu 1 nu cu 0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deejaybwg Posted May 20, 2011 Author Report Share Posted May 20, 2011 E pusa la 1. www.youtube.com/thebwgg Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANEX Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 E pusa la 1.Si? N-ai zis daca mere sau nu...Am gasit solutia: Pune ServerInfo[NoCaps] = 0; la OnPlayerConnect si gata!(numai e necesar sa faci ce-am zis sus, si asa e gresit :grin: )Dar se poate seta si dinafara scriptului. Cauta ladmin în folderul "scriptfiles" si în fisierul "Config" setezi tu NoCaps pe 0. Mai simplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest PlayON Posted May 20, 2011 Report Share Posted May 20, 2011 Si? N-ai zis daca mere sau nu...Am gasit solutia: Pune ServerInfo[NoCaps] = 1; la OnPlayerConnect si gata!Eeeeeeesti bata!Se pune la OnGameModeInit sau OnFilterScriptInit depinde ce tip de script ai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Deejaybwg
Stiti chestia cu /enable caps sau /disable?
Cand sunt pe server daca vreau sa scriu cu litere mari (ex: CE FACI ?) nu merge..
Cum fac sa mearga de fiecare data ?Sa nu mai dau mereu eu sa fie asa.. Sa fie automat ?
www.youtube.com/thebwgg
4 answers to this question
Recommended Posts