AlexGX Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 Contact pe Discord #AlexGeorgian24#0226 caut un scripter activ care sa lucreze macar 3 ore pe zi , plătesc. 1
Sancky Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 (edited) e greu frt, nu inteleg de ce te chinui atat, cand tu poti sa oferi doar 30€ pe luna, pe langa asta te mai duci si la straini sa te faci de ras cu oferta ta mirifica. Edited May 10, 2023 by Sancky
segmentationfault Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 2 hours ago, AlexGX said: Contact pe Discord #AlexGeorgian24#0226 caut un scripter activ care sa lucreze macar 3 ore pe zi , plătesc. beveul ăla e a lui tac-tu? zi și tu să-ți dea mai mult că 30 euro faci în cateva ore lucrând la vulcanizare.
AlexGX Posted May 10, 2023 Author Posted May 10, 2023 1 hour ago, segmentationfault said: beveul ăla e a lui tac-tu? zi și tu să-ți dea mai mult că 30 euro faci în cateva ore lucrând la vulcanizare. Care dracu esti ma
AlexGX Posted May 10, 2023 Author Posted May 10, 2023 1 hour ago, segmentationfault said: beveul ăla e a lui tac-tu? zi și tu să-ți dea mai mult că 30 euro faci în cateva ore lucrând la vulcanizare. Am bani dar nu sa dau la toti cacatii de se cred scripteri si cer 200 euro pe update si dupa nu mai dai de ei
Sancky Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 (edited) 19 minutes ago, AlexGX said: Am bani dar nu sa dau la toti cacatii de se cred scripteri si cer 200 euro pe update si dupa nu mai dai de ei daca asta crezi tu ca e un motiv bun pentru a nu platii, nu vei face nimic, si daca iei toti anonimii la 'colt de strada' e clar ca o sa ti dea teapa. Edited May 10, 2023 by Sancky
Sancky Posted May 10, 2023 Posted May 10, 2023 26 minutes ago, AlexGX said: Am bani dar nu sa dau la toti cacatii de se cred scripteri si cer 200 euro pe update si dupa nu mai dai de ei ai si tu dreptate, mai bine dai 30 euro pe luna la toti anonimii care nu s in stare sa faca ceva pana la capat si iti pierd timpul, ca pana la urma cineva care are cunostinte nu s ar injosii sa ti lucreze tie pt atat, mai bine lucreaza la altii care platesc decat sa si piarda timpul.
segmentationfault Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 19 hours ago, AlexGX said: Am bani dar nu sa dau la toti cacatii de se cred scripteri si cer 200 euro pe update si dupa nu mai dai de ei atunci 'scriptează' tu
AlexGX Posted May 11, 2023 Author Posted May 11, 2023 (edited) 4 hours ago, Sancky said: asteptam topic nou Dacă dadeam 20 euro pe saptamana era bine? Edited May 11, 2023 by AlexGX
Sancky Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 1 minute ago, AlexGX said: Dacă dadeam 20 euro pe saptamana era bine? , hai ca iti recomand eu ceva, nu ti mai face server sau strange si tu vreo 1000 de euro si poate poate iti faci vreun server potent
Sancky Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 sau du te frate si invata limbajul de programare, poate in 3 ani reusesti sa inveti macar bazele si du te si lucreaza la fraieri cu 20 euro pe saptamana, sa vedem daca iti convine timpul alocat invatarii pentru asa 'suma'
Sancky Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 ca voi credeti ca e foarte usor sa programezi, de parca avem deja snippet-uri exact cu ce vreti voi, nu trebuie si ele gandite
AlexGX Posted May 11, 2023 Author Posted May 11, 2023 Pot sa ofer si 100 dar de unde am eu baza ca nu ma lasa cu sv fara scripter in 3 zile ....Si ca se tine de trb
Sancky Posted May 11, 2023 Posted May 11, 2023 (edited) de altii n am idee, da uita te si tu pe la recenzii, eu n am o recenzie negativa si nu mi as risca reputatia pt asta, @ShifT e clientul meu fidel, pt ca am lucrat cu el cel mai mult, adica aprox. 1 luna, si e vorba de vreo 400€ (normal trebuia sa fie confidential, dar whatever, probabil o sa sterg mesajul dupa ce citesti) pe tot ce i am facut lui, a fost multumit deoarece m am asigurat ca ii fac update-urile intr un timp scurt si fix ce si a dorit el sa aiba, si unul care are recenzii pozitive nu ti da si tie de gandit ca daca s ar risca sa ti dea teapa, crezi ca ar mai face vreun ban din asta? Edited May 11, 2023 by Sancky
AlexGX Posted May 11, 2023 Author Posted May 11, 2023 19 minutes ago, Sancky said: de altii n am idee, da uita te si tu pe la recenzii, eu n am o recenzie negativa si nu mi as risca reputatia pt asta, @ShifT e clientul meu fidel, pt ca am lucrat cu el cel mai mult, adica aprox. 1 luna, si e vorba de vreo 400€ (normal trebuia sa fie confidential, dar whatever, probabil o sa sterg mesajul dupa ce citesti) pe tot ce i am facut lui, a fost multumit deoarece m am asigurat ca ii fac update-urile intr un timp scurt si fix ce si a dorit el sa aiba, si unul care are recenzii pozitive nu ti da si tie de gandit ca daca s ar risca sa ti dea teapa, crezi ca ar mai face vreun ban din asta? Ai dreptate 1
ShifT Posted May 16, 2023 Posted May 16, 2023 On 5/11/2023 at 6:20 PM, Sancky said: de altii n am idee, da uita te si tu pe la recenzii, eu n am o recenzie negativa si nu mi as risca reputatia pt asta, @ShifT e clientul meu fidel, pt ca am lucrat cu el cel mai mult, adica aprox. 1 luna, si e vorba de vreo 400€ (normal trebuia sa fie confidential, dar whatever, probabil o sa sterg mesajul dupa ce citesti) pe tot ce i am facut lui, a fost multumit deoarece m am asigurat ca ii fac update-urile intr un timp scurt si fix ce si a dorit el sa aiba, si unul care are recenzii pozitive nu ti da si tie de gandit ca daca s ar risca sa ti dea teapa, crezi ca ar mai face vreun ban din asta? iti pot comfirma ceea ce a zis sancky si da este un foarte bun scripter tot ce i-am cerut sa imi scripteze nu a fost problema sa nu poata face, plus ca rezolva si buguri aparute de la script imediat, Recomand @Sancky un scripter foarte bun si rapid
Recommended Posts