Cristi38 Posted January 31, 2023 Report Posted January 31, 2023 Am făcut un server de samp și îmi arată asta Quote
0 Monaco Posted January 31, 2023 Report Posted January 31, 2023 5 hours ago, Cristi38 said: Am făcut un server de samp și îmi arată asta Salut! In script ai adaugat o parte dintr-un script html, iti sugerez sa cauti acea parte in gamemode si sa o stergi. Quote
0 ZeCo NZ Posted February 1, 2023 Report Posted February 1, 2023 18 hours ago, Cristi38 said: Am făcut un server de samp și îmi arată asta Salut aceeasta problema provine de la un cod pe care il adaugat un pwn ceea ce cod-ul pwn nu iti poate citi html-ul, asa ca rezolvarea la aceeasta probleme este sa cauti <html> si sa o stergi , iar problema se va rezolva. Quote
0 Sancky Posted February 1, 2023 Report Posted February 1, 2023 probabil trimiti un request catre un site si trimiti mesajul playerului cu datele preluate de pe siteu respectiv, cauta unde apelezi functia HTTP si vezi cum se numeste callbackul pe care il apeleaza functia, acolo se trimite mesajul. Quote
0 Cristi38 Posted February 7, 2023 Author Report Posted February 7, 2023 Am rezolvat eu, nu era nici un html in gamemode, ci e de la gamemode, uneori merge uneori nu dar acm am rezolvat Quote
Question
Cristi38
Am făcut un server de samp și îmi arată asta
4 answers to this question
Recommended Posts