Jump to content

ZeCo NZ

Membru
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ZeCo NZ

  1. Salut ma pot alatura eu daca doresti si ai nevoie de un om serios, lasa-mi mesaj pe discord daca te intereseaza ZeCo.F#0013
  2. ZeCo.F#0013 am un proiect deja in dezvoltare este stil fivem, daca te intereseaza hai discord sa discutam si sa iti arat una alta.
  3. Nu este valid acel cont de discord Da-mi tu mie ZeCo.F#0013
  4. Echipa GameForPlay este in plina desvoltare! Ce putem sa va oferi ? - Va putem oferi admin level 5 care il poti avea la deschidere in functie de munca ta depusa - Va oferim sisteme unice (precum ar fi fivem pe sa:mp) - Va oferim panel unic, forum voicechat - Va punem la dispozitie 20 de mafii 10 oficiale si 10 neoficiale - Mafiile oficiale pot participa la war pot lua taxe pe turf-urile lor licitate de catre sindicat - Mafiile neoficiale pot participa la sedinta sindicat dar trb sa faca taxa impusa de catre sindicat daca te-am facut curios te astept pe rpg.gameforplay.ro https://gameforplay.ro/discord https://gameforplay.ro/voicechat https://gameforplay.ro/forum https://gameforplay.ro/panel Si va oferi o categorie mare de droguri, precum ar fi Moneda sindicate, bani murdari, droguri (lsd, marijoana, coca etc), trabucuri, tabac, frunze/rasina, si multe altele va asteptam si pe voi !! Suntem in cautare de beta testari din beta testari vom alege staff-ul asa ca haide si tu si rezervati locul in staff Va astept pe toti boys !!
  5. Pawn Script - dev Ofer servicii scripting SAMP , garantez pentru calitate si functionalitate, orice problema va fi rezolvata de catre mine gratuit atata timp cat in codul scris nu au fost aduse modificari de catre alte persoane. Tin sa mentionez ca persoanele care ma cunosc personal rog sa dea si eu un +1 sau -rep exact cu doriti imi este irelevanta situatia ! Multumesc frumos pentru atentia acordata si timpul acordat. Metode de plata: PayPal Metode de contact: Discord: ZeCo.F#0013 Un mic portofoliu din 2023 Link Video:
  6. Salut aceeasta problema provine de la un cod pe care il adaugat un pwn ceea ce cod-ul pwn nu iti poate citi html-ul, asa ca rezolvarea la aceeasta probleme este sa cauti <html> si sa o stergi , iar problema se va rezolva.
  7. Hai cu un UP de la fratele tau ZeCo.F
  8. Da-mi add ZeCo.F#0013
  9. Salut da-mi add pe discord ZeCo.F#0013 !!
  10. Salut Sa-mp astazi va pun la vanzare un gamemode de al la care s-a lucrat undeva la 6 luni si ceva ! Gamemode-ul vinde la pachet cu panel (demo: [hide] https://panel.ftake.eu [/hide]) Gamemode-ul se vinde cu 150 de lei ( acept doar paypal sau psf.) Gamemode-ul detine 6 joburi unice 11 factiuni unice Sistem de curs valutar de card personal Sistem de hotal personala Nu o sa stau sa va enumar nspemii de sistem va las neste clipuri mai jos cu sv/gm-ul !!! Promovare 1: Promovarea 2: Promovare 3: Promovare 4: Promovare 5: Si mna credca mai sunt la diferiti ytb-uberi romani puteti cauta pe ytb (fTake.Eu) Pentru testarea gm-ului sau pentru alte detalii ma puteti contacta pe discord ZeCo.F#0013 !
  11. Frate sincer bp de pe gm asta este pe furzed ce-l ce-i pe net... frumoasa copie totusi frumos edit, succes cu vanzarea dar nu merita 15 euro nici sa mor !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.