Mariandautalpa Posted August 4, 2022 Report Posted August 4, 2022 Salut. Deci folosesc ysi timers de putin timp si am incercat sa fac un timer sa se repete de 5 ori, si dupa sa se opreasca dar nu am reusit? Este posibil? Linie: new Timer:x = repeat DrugDone(playerid); stop x; Quote
0 VAurel Posted August 4, 2022 Report Posted August 4, 2022 15 minutes ago, Miki DUTZA said: Salut. Deci folosesc ysi timers de putin timp si am incercat sa fac un timer sa se repete de 5 ori, si dupa sa se opreasca dar nu am reusit? Este posibil? Linie: new Timer:x = repeat DrugDone(playerid); stop x; Ai putea sa faci o variabila care sa se pluseze de fiecare data in timer, si o verificare cand acea variabila ajunge la 5, sa se dea stop timer. Quote YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
0 Mariandautalpa Posted August 5, 2022 Author Report Posted August 5, 2022 10 hours ago, VAurel said: Ai putea sa faci o variabila care sa se pluseze de fiecare data in timer, si o verificare cand acea variabila ajunge la 5, sa se dea stop timer. O sa incerc. Multumesc din nou<3 Quote
Question
Mariandautalpa
Salut. Deci folosesc ysi timers de putin timp si am incercat sa fac un timer sa se repete de 5 ori, si dupa sa se opreasca dar nu am reusit? Este posibil? Linie:
2 answers to this question
Recommended Posts