TheFire Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Salutare, ma numesc TheFire si caut pe cineva care poate sa scripteze / sa imi ofere un gamemode in schimbul contului de origin full acces de mai jos.
qSorin_ Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Ai grija ce iei, ce ai acolo pe cont nu as da pe orice gamemode, ar merita contu ala pe un gamemode 100% asemanator ruby sau ceva 1
TheFire Posted July 6, 2022 Author Posted July 6, 2022 2 hours ago, iSorin[] said: Ai grija ce iei, ce ai acolo pe cont nu as da pe orice gamemode, ar merita contu ala pe un gamemode 100% asemanator ruby sau ceva iti dai seama =]]
hanako Posted July 6, 2022 Posted July 6, 2022 Frumoasă țeapă, mi-am luat și eu acum 2 zile cu un exact același cont. Păcat că nu-mi prea mai pasă de ce se întâmplă pe jocul ăsta.
TheFire Posted July 7, 2022 Author Posted July 7, 2022 11 hours ago, hanako said: Frumoasă țeapă, mi-am luat și eu acum 2 zile cu un exact același cont. Păcat că nu-mi prea mai pasă de ce se întâmplă pe jocul ăsta. Adica? Daca se poate sa imi dovedesti si mie.
KB.HERO Posted July 7, 2022 Posted July 7, 2022 8 hours ago, TheFire said: Adica? Daca se poate sa imi dovedesti si mie. Mai putin Moldoveneasca, mai mult Romana Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
VAurel Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 1 hour ago, iDexter said: Nu recomand! Tepar Daca dati comentarii de astea, fara sa va sustineti "parerea", sunt total degeaba. Da-ti niste dovezi si voi, ca nu va doare mana daca tot comentati cu "Tepar". Btw, nu am nicio treaba cu baiatul, nu il cunosc, doar ca sunteti prea multi care spuneti asta si nu va sustineti opinia cu dovezi. YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
iDexter Posted August 31, 2022 Posted August 31, 2022 On 7/25/2022 at 3:49 PM, VAurel said: Daca dati comentarii de astea, fara sa va sustineti "parerea", sunt total degeaba. Da-ti niste dovezi si voi, ca nu va doare mana daca tot comentati cu "Tepar". Btw, nu am nicio treaba cu baiatul, nu il cunosc, doar ca sunteti prea multi care spuneti asta si nu va sustineti opinia cu dovezi.
Recommended Posts