Users Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Salut , am luat un GM lam deschis merge sa intre playerii , l-am editat nu stiu ce am facut si acum cand le dau ip la server spune Server didn't respond , iar la alt GM care lam downloadat la vrajeala le-am dat ip-ul si a mers :| ce am stricat? HostName: [RPG]*|| Ecila Royal Gaming ||*-WIPEDAddress: 93.114.82.70:7777
IstuntmanI Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Vezi sa ai in server.cfg de la serverul care nu le apare online asa:lanmode 0 announce 1 query 1Daca nu le ai asa, pune-le cum ti-am zis.
Users Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Am incercat , dar acelasi rezultat este din Gm sigur stii cumva ce trebuie sa fac?Daca vrei sa te uiti prin Gm adauga : <removed> til dau si imi spui cam ce e gresit HostName: [RPG]*|| Ecila Royal Gaming ||*-WIPEDAddress: 93.114.82.70:7777
SteveX Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 1. Spune ce ai editat2. la lanmode, announce, query vezi sa ai 13. poate ai nevoie de un port forward...
Cruncy Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 port forward sigur...si eu am avut problema asta la inceput:)
TheGuardianAngel Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 nu mai postati daca nu stiti , a zis tipul ca cu gamemodul lui nu ii merge serverul , dar tu alt gamemod ii merge , deci nu are nici o treaba cu portforwarding si ce prostii mai spuneti voi acolo.@Users , o sa ma uit in globul de cristal si am sa vad ce e stricat in gamemodul tau ......... /sarcasmverifica server_log.txt si vezi la ultimele linii daca ai erori sau ceva , ca acolo iti zice.
danieltrica Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 pai gm ala care sa stricat il mai ai(arhivat)daca il ai punel pe ala si o sa mearga [sTR]FiSoFt am intrat in calnu lu ruben
Question
Users
Salut , am luat un GM lam deschis merge sa intre playerii , l-am editat nu stiu ce am facut si acum cand le dau ip la server spune Server didn't respond , iar la alt GM care lam downloadat la vrajeala le-am dat ip-ul si a mers :| ce am stricat?
HostName: [RPG]*|| Ecila Royal Gaming ||*-WIPED
Address: 93.114.82.70:7777
6 answers to this question
Recommended Posts