TheGodfather Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 Salut, aveti idee cum pot sa fac o comanda prin care sa vad daca un player are desync sau nu? Nu ma refer la functia GetPlayerPing.
0 R4zvyy Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 On 5/25/2022 at 12:08 AM, TheGodfather said: Salut, aveti idee cum pot sa fac o comanda prin care sa vad daca un player are desync sau nu? Nu ma refer la functia GetPlayerPing. Ai vazut asta pe cioaraland sau pe alte servere si vrei sa ai si tu aceasta comanda. Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
0 DanielSy Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 1 hour ago, R4zvyy said: Ai vazut asta pe cioaraland sau pe alte servere si vrei sa ai si tu aceasta comanda. ma gandesc ca de asta faci atata post uri ca sa acoperi asta :
0 R4zvyy Posted June 4, 2022 Posted June 4, 2022 Just now, DanielSy said: ma gandesc ca de asta faci atata post uri ca sa acoperi asta : Ce treaba are? Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
0 TheGodfather Posted June 6, 2022 Author Posted June 6, 2022 On 6/4/2022 at 10:01 AM, R4zvyy said: Ai vazut asta pe cioaraland sau pe alte servere si vrei sa ai si tu aceasta comanda. Nu, nu am jucat pe sv ala niciodata si nici nu m-am uitat la clipuri cu el. Am avut pe sv o problema cand mergeam la wanted si cel care conducea nu lua damage si nu stiam de ce. Mai apoi am aflat ca avea desync si de asta vreau sa fac ceva sa verifice automat la cateva secunde
0 Vicentzo- Posted July 10, 2022 Posted July 10, 2022 Salutare ! Pai in primul rand, nu stiu sigur la ce te referi pe server-ul lui ERARPG cum este, dar din ce ma gandesc daca ar fi o comanda /desync id ar trebui intr-un fel ca la slap. Ai putea sa faci sa ii dea slap (iei coordonatele apoi le setezi mai sus coordonata 'Z') iar dupa ai putea face o verificare si vezi daca coordonatele sunt aceleasi ca cele luate, ai putea testa acest lucru, cel putin asa de obicei verificai daca are desync si daca chiar doresti sa-ti faci o comanda aparte ai putea face cam verificarile de la slap. Sper ca ti-am fost de folos !
0 TheGodfather Posted July 11, 2022 Author Posted July 11, 2022 Eu vreau ceva automat, nu pot pune ca la fiecare 10 secunde sa dea slap tururor jucatorilor se pe sv
0 zenutz Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 80% din posturile tale pe acest forum sunt sa te ajutam de ce nu incerci sa o faci singur cu ajutorul la docs? noi nu te putem ajuta sa iti faci un gamemode intreg gen
0 TheGodfather Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 1 minute ago, Zen RPG said: 80% din posturile tale pe acest forum sunt sa te ajutam de ce nu incerci sa o faci singur cu ajutorul la docs? noi nu te putem ajuta sa iti faci un gamemode intreg gen Am incercat deja. Altfel nu veneam aici. Nu am nevoie sa imi faceti gm
0 zenutz Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Just now, TheGodfather said: Am incercat deja. Altfel nu veneam aici. Nu am nevoie sa imi faceti gm da sefule dar daca iti dam in fiecare zi mura-n gura nu vei invata nimic
0 TheGodfather Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 Daca nu vrei sa ajuti mai bine nu scrie nimic 1
0 Vallentiin Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 (edited) 5 hours ago, Zen RPG said: da sefule dar daca iti dam in fiecare zi mura-n gura nu vei invata nimic Daca te duce capu ii explici la om nu ii dai mura in gura, asa se invata, intreband. Edited September 9, 2022 by VaLeNTiN RPG
Question
TheGodfather
Salut, aveti idee cum pot sa fac o comanda prin care sa vad daca un player are desync sau nu? Nu ma refer la functia GetPlayerPing.
14 answers to this question
Recommended Posts