Jump to content

Question

14 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
On 5/25/2022 at 12:08 AM, TheGodfather said:

Salut, aveti idee cum pot sa fac o comanda prin care sa vad daca un player are desync sau nu? Nu ma refer la functia GetPlayerPing.

Ai vazut asta pe cioaraland sau pe alte servere si vrei sa ai si tu aceasta comanda.

🔥Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.🔥

• 0
Posted
1 hour ago, R4zvyy said:

Ai vazut asta pe cioaraland sau pe alte servere si vrei sa ai si tu aceasta comanda.

ma gandesc ca de asta faci atata post uri ca sa acoperi asta : :)) 

• 0
Posted
Just now, DanielSy said:

ma gandesc ca de asta faci atata post uri ca sa acoperi asta : :)) 

Ce treaba are?

🔥Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.🔥

• 0
Posted
On 6/4/2022 at 10:01 AM, R4zvyy said:

Nu, nu am jucat pe sv ala niciodata si nici nu m-am uitat la clipuri cu el. Am avut pe sv o problema cand mergeam la wanted si cel care conducea nu lua damage si nu stiam de ce. Mai apoi am aflat ca avea desync si de asta vreau sa fac ceva sa verifice automat la cateva secunde

• 0
Posted

Salutare !

Pai in primul rand, nu stiu sigur la ce te referi pe server-ul lui ERARPG cum este, dar din ce ma gandesc daca ar fi o comanda /desync id ar trebui intr-un fel ca la slap.

Ai putea sa faci sa ii dea slap (iei coordonatele apoi le setezi mai sus coordonata 'Z') iar dupa ai putea face o verificare si vezi daca coordonatele sunt aceleasi ca cele luate, ai putea testa acest lucru, cel putin asa de obicei verificai daca are desync si daca chiar doresti sa-ti faci o comanda aparte ai putea face cam verificarile de la slap.

Sper ca ti-am fost de folos ! 

• 0
Posted
1 minute ago, Zen RPG said:

80% din posturile tale pe acest forum sunt sa te ajutam de ce nu incerci sa o faci singur cu ajutorul la docs? noi nu te putem ajuta sa iti faci un gamemode intreg gen

Am incercat deja. Altfel nu veneam aici. Nu am nevoie sa imi faceti gm

• 0
Posted (edited)
5 hours ago, Zen RPG said:

da sefule dar daca iti dam in fiecare zi mura-n gura nu vei invata nimic

Daca te duce capu ii explici la om nu ii dai mura in gura, asa se invata, intreband.

Edited by VaLeNTiN RPG