Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

YCMD:colecteazadovleacul1(playerid, params[], help) {
    if(PlayerInfo[playerid][pSQ] != 1) return SCM(playerid, -1, "Nu ai inceput quest-ul!");
    if(PlayerInfo[playerid][pFinishQuest] != 0) return SCM(playerid, -1, "Nu Ai inceput quest-ul!");
    if(PlayerInfo[playerid][pVerificareOB1] != 0) return SCM(playerid, -1, "Ai colectat deja acest dovleac");
    if(!PlayerToPoint(5.0, playerid, 2350.2070,-646.6494,128.0547)) return SCM(playerid, COLOR_LGREEN, "Nu esti la un dovleac.");
    SCM(playerid, COLOR_MONEY, "Ai colectat dovleacul(+1);");
    PlayerInfo[playerid][pOb] += 1;
    PlayerInfo[playerid][pVerificareOB1] = 1;
    save_OB(playerid);
    return 1;
}

cum fac aici sa am mai multe poziti de unde sa colectez dovleci intr-o singura comanda?

Posted

Ma intreb uneori oare este chiar atat de dificil ca aceste topicuri legate de problemele pe care le ai in scripting sa fie postate in sectiunea care in mod uimitor este numita Ajutor Scripting

if(!PlayerToPoint(5.0, playerid, 2350.2070,-646.6494,128.0547) || !PlayerToPoint(5.0, playerid, alta locatie aici) || s.a.m.d.) return SCM(playerid, COLOR_LGREEN, "Nu esti la un dovleac.");

Posted (edited)
5 hours ago, Banditul said:

Ma intreb uneori oare este chiar atat de dificil ca aceste topicuri legate de problemele pe care le ai in scripting sa fie postate in sectiunea care in mod uimitor este numita Ajutor Scripting

if(!PlayerToPoint(5.0, playerid, 2350.2070,-646.6494,128.0547) || !PlayerToPoint(5.0, playerid, alta locatie aici) || s.a.m.d.) return SCM(playerid, COLOR_LGREEN, "Nu esti la un dovleac.");

nu merge ca mie imi trebuie pt 3 locati 

Edited by Negrici Rares
Posted
5 hours ago, Banditul said:

si imi zice chair daca sunt la dovleac ca nu sunt langa un dovleac

Posted
1 hour ago, Negrici Rares said:

si imi zice chair daca sunt la dovleac ca nu sunt langa un dovleac

A da greseala mea, && in loc de ||