Raresbn12 Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Salut,am si eu o problema,am un gm si vreau sa bag boti,dar dupa ce bag 5,al 6-lea ia kick automat,ce as putea modifica? Eu am modificat urmatoarele,dar degeaba PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[0]); PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[1]); PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[2]); PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[3]); PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[4]); PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[5]); PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[6]); PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[7]); new playerip[16]; GetPlayerIp(playerid,playerip,sizeof(playerip)); if(NumIp(playerip, playerid) >= 5 && !IsBotOnIP(playerip)) { SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "There are already 2 players connected with same IP."); KickEx(playerid); return 1; }
0 sunkie Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 if(NumIp(playerip, playerid) >= 5 && !IsBotOnIP(playerip)) in loc de 5 pune mai mult.
0 VAurel Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 4 minutes ago, Raul112233 said: nu merge Mai multe detalii? Mai exact ce nu functioneaza? Aia ar fi singura metoda pentru a rezolva. Deci nu cred ca nu merge. YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
0 Raresbn12 Posted April 17, 2022 Author Posted April 17, 2022 deci,bag 5 boti cu raksamp,iar al 6-lea cand il conectez,ii bag parola,ii da kick automat,fara nici un mesaj
0 Vicentzo- Posted April 22, 2022 Posted April 22, 2022 Verifica daca la OnPlayerConnect ai o restrictie de conectari pe IP, daca nu ai inseamna ca iti respinge host-ul (in cazul in care esti pe host) fiecare host are o protectie anti-bots.
Question
Raresbn12
Salut,am si eu o problema,am un gm si vreau sa bag boti,dar dupa ce bag 5,al 6-lea ia kick automat,ce as putea modifica? Eu am modificat urmatoarele,dar degeaba
PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[0]);
PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[1]);
PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[2]);
PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[3]);
PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[4]);
PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[5]);
PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[6]);
PlayerTextDrawHide(playerid, caseTD[7]);
new playerip[16];
GetPlayerIp(playerid,playerip,sizeof(playerip));
if(NumIp(playerip, playerid) >= 5 && !IsBotOnIP(playerip))
{
SendClientMessage(playerid, COLOR_LIGHTRED, "There are already 2 players connected with same IP.");
KickEx(playerid);
return 1;
}
5 answers to this question
Recommended Posts