Jump to content

Liberty City Roleplay [0.3.DL]


Recommended Posts

23 Mai, 2021.

 

Liberty City Roleplay 

 

Este timpul pentru ceva nou, pentru comunitatea de Roleplay din Romania. Suntem gata să vă prezentăm proiectul, Liberty City Roleplay. 

Gameplay-ul va avea loc în imensul și iubtul oraș, Liberty City, analogul Rockstar al orașului New York, mapa fiind similară cu cea de pe Grand Theft Auto III, doar că este mult mai stabilă și prezintă mult mai multe zone și detalii suplimentare, față de versiunea originală, pe parcurs, aceasta o să primească bug fix-uri si update-uri constant.

Atmosfera de pe server, este principalul lucru vizat de echipa Liberty City Roleplay. Intelegem că în toate proiectele s-a spus exact acelasi lucru, doar ca noi, ca si echipă, am analizat toate proiectele din ultimul timp, de pe comunitatea românescă de roleplay și am evidențiat punctele negative, precum și cele pozitive din fiecare, astfel, am reușit, credem noi, să ajungem la o formulă cat mai convenabilă pentru jucători.
Ca și sisteme, am incercat să eliminăm job-urile monotone si am venit cu un nou tip de job-uri, mult mai practice in Roleplay. Prin fiecare job, o sa aveti posibilitatea de a interactiona cu alti jucatori. Pe langa job-uri, server-ul asigură script-ul necesar dezvoltării orcarui tip de roleplay dorit.

Versiunea 0.3.DL oferă spațiu pentru creativitate, iar din propriile experiențe, de pe servere de Roleplay care au rulat pe aceași versiune, am sesizat toate vulnerabilitațile acesteia si astfel, putem să o folosim la potențialul său maxim. 
Nu este un secret faptul că atunci când am început dezvoltarea, echipa noastră era foarte restrânsă ca și număr. In continuare, echipa se afla intr-un numar restrans, ca urmare, la scurt timp după deschiderea oficială a comunității, o sa aiba loc o sesiune de integrare in STAFF.

 

 

Ceea ce vreau sa spun prin faptul asta este ca serverul a ajuns într-un stadiu foarte înalt ce tine de mapă, mapă este foarte stabila și nu prezintă buguri. Echipa Liberty City Roleplay România este în căutare de Game Developeri ce au avut experienta în a scripta pe versiunea 0.3DL, sunteți interesat? Va rog sa lăsați un Private Message pe acest forum fie luați legătura cu Community Manager pe serverul de discord al comunității. 

 

https://discord.gg/YudteMuMyv

Your Liberty 2000 server since 2020

Link to comment
Share on other sites

Salut,

Numele meu este Ionut si am 14 ani.

Am o experienta de 2-3 ani in limbajul PAWN si sunt cunoscator a HTML, CSS, JS, PHP.

 

O mica problema ar fi ca nu am mai lucrat pe versiunea de SA:MP 0.3.DL insa pot incerca si invata noile actualizari aduse acestei versiuni.

Daca totul este in regula, ma poti conacta pe Discord (Yonut#4185) / PM pe forum.

 

Multumesc!

 

Edited by Yonut
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 7 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.