Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am facut si eu un loc pe plaja cu intrarea 1000$

Obiecte: 49 ( Nu am vrut sa folosesc prea multe ... )

Lini: 99

Comanda: /plaja

Link->http://solidfiles.com/d/b253/

untitl10.png
Posted

ce om dati tc nici macar nui faktut de tn...ii fakt de GoldSteyn daca nu ma insel am si eu fs-ul dar de la creatorul adevarat...

EDIT:da akm ai dat edit cu un alt fs:))...ce om:))

Fara reclama in semnatura!

Posted

Ruben" post="69393" timestamp="1303990993"]

Mda..oameni ca tine primeste warn repede sti?

da

eu cred ca astia care posteaza gm/fs si nu pun o descriere frumoasa sau poze inseamna ca nu e facut de el, si ca nu il prea intereseaza, ca daca a muncit sa faca punea ceva frumos...

Posted

Prima oara a fost systemul ala de GoldeSteyn sau cum dreq il cheama si dupa aceea a bagat plaja asta dar sunt sigur ca am mai vazut-o undeva...:))

Fara reclama in semnatura!

Posted

Ruben" post="69539" timestamp="1304049668"]

Nu,dar nici noua daca iei Warn! Recomand moderatorilor Ban!

Nush ce aveti cu el :( ...chiar daca e asa, nu a jignit pe nimeni, in fine, nu vreau sa se creada ca-i tin apararea...dar asa sunt de mic, nu suport cand toti se urca in cap la unu :| tot timpu sunt de partea celor mai slabi (uneori)  :azn:

=))

Posted

Edytzu , pune poze sa te credem ca e facut de tine ! Nu te acuz din prima pana nu vad ! Dar ai facut spam ! Acum ai 12 posturi doar din topicul asta + "reply" la el !

Posted

nu ai treba ma nui facuta de tne ori ii luata de pe sa-mp.com ori e facuta de alt cineva

fara poze/o descriere urata/nu e facut de tne/

FS asta il am si eu pe sv meu de mult

blokati topic

• 1 month later...
Posted

stuntman dai lu asta warn sau mute ca a mai pus de 2-3 ori creatii care nu ii apartin

Cumpar sistem de garaje , /pm

logo.png

Proprietar Xerom Zone

• 7 years later...