ArTiStU.eXe Posted August 1, 2021 Report Posted August 1, 2021 Titlul cu numele gamemode-ului și versiunea lui. O descriere cât mai mare a gamemode-ului: Salut, acesta este gamemode-ul play4times inceput de pe new-times gamemode-ul lui loly am lucrat la acest gamemode foarte mult dar am inceput un gamemode de la 0 asa ca am decis sa il postez pentru ca nu mai aveam ce sa fac cu el. Poze /sau video: Creditele specificate (chiar dacă e un gamemod edit, postați creditele autorilor și celor care l-au editat): Loly, ArTiStU.eXe, Keisenkov si NoNiAdv Link de descărcare: https://www.mediafire.com/file/gg3koovogaxhrz7/gamemode+p4t+by+artistu.exe.rar/file Link catre virustotal.com cu arhiva scanată: https://www.virustotal.com/gui/file/4feff4b475346da791f9c5646efd8e577d93f5332a1c2c8b11733db081cd8e62/detection 1 Quote
ArTiStU.eXe Posted August 2, 2021 Author Report Posted August 2, 2021 (edited) 10 hours ago, NewTonRPG said: +1 Te pwpa AlexNBN tpp Edited August 2, 2021 by ArTiStU.eXe Quote
ArTiStU.eXe Posted August 2, 2021 Author Report Posted August 2, 2021 8 hours ago, hanako said: mhm,frumos mersi Quote
Florin Comorasu Posted August 3, 2021 Report Posted August 3, 2021 Salut, imi poti lasa discord sa vorbim ceva pwp Quote
Alex Cionca Posted August 7, 2021 Report Posted August 7, 2021 Cand trag cu o arma cumparata din GunShop sau de la /duty imi da server close the connection, din ce cauza? Quote
Marian.ATENTAT Posted August 8, 2021 Report Posted August 8, 2021 ti au patinat datele de la host pe partajare si ti a luat procent gamemode u si acum il pui pe net =)))))))))))) penibil 1 1 Quote
M4c Posted August 9, 2021 Report Posted August 9, 2021 On 8/7/2021 at 4:51 PM, Alex Cionca said: Cand trag cu o arma cumparata din GunShop sau de la /duty imi da server close the connection, din ce cauza? Aceași chestie se petrece și la mine, e ceva bug cred. Quote
Marian.ATENTAT Posted August 9, 2021 Report Posted August 9, 2021 @M4c e bug de la gamemode e usor de rezolvat daca stii ceva kripting Quote
M4c Posted August 9, 2021 Report Posted August 9, 2021 9 hours ago, Marian.ATENTAT said: @M4c e bug de la gamemode e usor de rezolvat daca stii ceva kripting Nu ne poți ajuta tu patroane, că tu le ai cu scriptingu, noi suntem habarniști sau dacă nu vrei să ajuți lumea publică, te pot adăuga pe discord. Quote
Playerul1 Posted August 10, 2021 Report Posted August 10, 2021 Fain, felicitări, un gm ok, din partea mea 7.6 / 10 Quote
Procent RPG Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 On 8/8/2021 at 3:55 PM, Marian.ATENTAT said: ti au patinat datele de la host pe partajare si ti a luat procent gamemode u si acum il pui pe net =)))))))))))) penibil =]]] Quote
M4c Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 3 minutes ago, Procent RPG said: =]]] De comentat toti știu să comenteze, dar bugu uriaș pe care îl are gm-ul, văd că nu încearcă nimeni să îl rezolve. Quote
Procent RPG Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 (edited) 12 minutes ago, M4c said: De comentat toti știu să comenteze, dar bugu uriaș pe care îl are gm-ul, văd că nu încearcă nimeni să îl rezolve. E simplu de rezolvat mane, daca ai minimul de cunostinte ar trebui sa l rezolvi si nu cred ca e asa un bug masiv, repet daca ai minimul de cunostinte ar trebui sa l rezolvi Edited August 11, 2021 by Procent RPG Quote
M4c Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 36 minutes ago, Procent RPG said: E simplu de rezolvat mane, daca ai minimul de cunostinte ar trebui sa l rezolvi si nu cred ca e asa un bug masiv, repet daca ai minimul de cunostinte ar trebui sa l rezolvi E ușor să bați din gură, veniți cu rezolvarea. Quote
Procent RPG Posted August 11, 2021 Report Posted August 11, 2021 7 hours ago, M4c said: E ușor să bați din gură, veniți cu rezolvarea. De ce sa rezolvam pentru tine? =]] Quote
M4c Posted August 12, 2021 Report Posted August 12, 2021 On 8/11/2021 at 7:33 PM, Procent RPG said: De ce sa rezolvam pentru tine? =]] Ești și haios, prietene sincer nu vreau să-ti dau atenție și valoare, tu ești ceva scipter nu scripter și ca fapt divers vorba multă = sărăcia omului !!! Tu nu rezolvi pentru mine bugul respectiv pentru că sunt mai multe persoane care doresc să folosească GM-ul ăsta, Artistule verifică și rezolvă bugul respectiv ca să se bucure și amărâții ăștia care se dau scripteri doar în vorbe că ei rezolvă, că fac, că dreg, că e ușor, apoi ei îs paraleli cu realitatea. Quote
ArTiStU.eXe Posted August 12, 2021 Author Report Posted August 12, 2021 On 8/9/2021 at 1:55 AM, Marian.ATENTAT said: ti au patinat datele de la host pe partajare si ti a luat procent gamemode u si acum il pui pe net =)))))))))))) penibil nush cum sa ti zic da nu mi s au vazut datele niciodata si pe langa asta eu nu urc .pwn pe host ca procentrpg Quote
Procent RPG Posted August 26, 2021 Report Posted August 26, 2021 (edited) On 8/12/2021 at 11:18 AM, M4c said: Ești și haios, prietene sincer nu vreau să-ti dau atenție și valoare, tu ești ceva scipter nu scripter și ca fapt divers vorba multă = sărăcia omului !!! Tu nu rezolvi pentru mine bugul respectiv pentru că sunt mai multe persoane care doresc să folosească GM-ul ăsta, Artistule verifică și rezolvă bugul respectiv ca să se bucure și amărâții ăștia care se dau scripteri doar în vorbe că ei rezolvă, că fac, că dreg, că e ușor, apoi ei îs paraleli cu realitatea. Hai sa ti explic cum sta treaba, fratele meu artistu exe a stat cu bugul nerezolvat mult timp, atata timp cat tu sau el nu sunteti in stare sa mi faceti diferenta dintre textlabel si textdraw sau diferentele dintre mysql_query si tquery nu aveti dreptul sa comentati, asa ca stati in banca voastra ca sunteti prea terminati pentru aceasta comuntiate de samp + ca tu nu ai ce valoare sa mi oferi pentru ca esti vai capul tau Edited August 26, 2021 by Procent RPG Quote
ArTiStU.eXe Posted August 29, 2021 Author Report Posted August 29, 2021 On 8/26/2021 at 7:53 PM, Procent RPG said: Hai sa ti explic cum sta treaba, fratele meu artistu exe a stat cu bugul nerezolvat mult timp, atata timp cat tu sau el nu sunteti in stare sa mi faceti diferenta dintre textlabel si textdraw sau diferentele dintre mysql_query si tquery nu aveti dreptul sa comentati, asa ca stati in banca voastra ca sunteti prea terminati pentru aceasta comuntiate de samp + ca tu nu ai ce valoare sa mi oferi pentru ca esti vai capul tau vai de capu tau te dai cine nu esti coaie furi comanda /acclear din gm b-hood si bagi in gm new-times care ala nu e gm tau e gm lu lycser si tu vorbesti de scripting "skriptore" si ca sa ti zic ceva eu pana sa pun gamemode ul pe net nu am dat de bugul ala adica nu mi s a intamplat niciodata sa iau kick pentru ca am tras cu arma Quote
Akan Posted August 30, 2021 Report Posted August 30, 2021 On 8/11/2021 at 12:29 PM, M4c said: E ușor să bați din gură, veniți cu rezolvarea. Problema este in 'task SetPlayerUnjail[ 1000 ]( ) {' Acolo trebuie inlocuit script-ul acesta: if( GetPlayerCameraMode ( x ) == 53 ) { new Float: cam_pos ; GetPlayerCameraPos ( x, cam_pos, cam_pos, cam_pos ) ; if ( floatabs ( cam_pos ) > 50000 ) return va_SendClientMessageToAll(COLOR_LIGHTRED, "AdmBot: %s has been kicked by AdmBot, reason: Weapon Crasher #2.", GetName(x)); Kick(x); return 0; } cu acesta: if( GetPlayerCameraMode ( x ) == 53 ) { new Float: cam_pos ; GetPlayerCameraPos ( x, cam_pos, cam_pos, cam_pos ) ; if ( floatabs ( cam_pos ) > 50000 ) { va_SendClientMessageToAll(COLOR_LIGHTRED, "AdmBot: %s has been kicked by AdmBot, reason: Weapon Crasher #2.", GetName(x)); Kick(x); return 0; } } Return-ul este pus gresit doar pe trimiterea mesajului. Adica daca ai hack, trimite acel mesaj dar nu iei kick. Iar daca nu ai hack, nu trimite mesajul dar iei kick. Quote Discord: ! Akan !#6675
Cheloo.LaFamilia Posted September 9, 2021 Report Posted September 9, 2021 Da,cum zice colegu mai sus este corect ! Quote
Recommended Posts