IosifR Posted July 21, 2021 Posted July 21, 2021 Re. E foarte simplu sa faci acest lucrul doar ca uni dintre cei noi in scripting nu stiu cum. e a Primadata mergem la enum pInfo sau cum aveti voi. enum pInfo { // Ce aveti voi, pAdmin } Acum, mergem la OnLogin sau OnPlayerLogin depinde cum aveti voi in gamemode. Inainte de SpawnPlayer(playerid); puneti PlayerInfo[playerid][pAdmin] = cache_get_field_content_int(0, "Admin"); Acum trebuie sa facem comanda cu care adminul va oferi admin. CMD:setadmin(playerid, params[]) { if(PlayerInfo[playerid][pAdmin] < 6) return SendClientMessage(playerid, 0xB1BFCC80, "Eroare: Nu ai gradul administrativ necesar."); new id, admin, string[64]; if(sscanf(params, "ud", id, admin)) return SendClientMessage(playerid, 0xB1BFCC80, "SYNTAX: /setadmin <ID/Name> <Admin Level (0-7)>"); if(admin < 0 || admin > 7) return SendClientMessage(playerid, -1, "Invalid Admin Level."); format(string, sizeof(string), "Felicitari! Ai fost promovat la admin %d.", admin); SendClientMessage(id, -1, string); new query[100]; PlayerInfo[playerid][pAdmin] = admin; mysql_format(SQL, query, sizeof(query), "UPDATE `users` SET `Admin` = '%d' WHERE `ID` = '%d'", PlayerInfo[playerid][pAdmin], PlayerInfo[playerid][pSQLID]); mysql_tquery(SQL, query); return 1; } In loc de PlayerInfo puneti cum aveti voi. De ex P_Data... la `users` cum aveti voi tabelul in baza de date unde se salveaza conturile. Acum, intram in baza de date. (localhost/phpmyadmin). Dupa ce ati intrat in baza de date apasati pe Structure. Dupa aceea mai jos faceti o coloana. Ceva de genul trebuie sa arate coloana. Acum dam pe Save si suntem gata! Sper ca celor incepatori le-a fost de ajutor. pa
IosifR Posted July 21, 2021 Author Posted July 21, 2021 Am uitat sa precizez.. ca sa-ti setezi admin trb sa dai din baza de date
Hiro Posted February 17, 2022 Posted February 17, 2022 Multumim o sa imi foloseasca pe viitor Web Developer My portfolio: Click
GrizzIy Posted July 30, 2022 Posted July 30, 2022 Felicitari pentru tutorial! Folositor pentru cei la inceput!
VAurel Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 1 hour ago, Smulyz said: Și cum îmi dai admin din baza intri in baza de date la tabelul users sau accounts depinde cum ai tu definit, si cauti Admin/pAdmin, si in loc de 0 pui 6-7 depinde cat vrei tu sa pui admin maxim. YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
Portughezu Posted September 20, 2022 Posted September 20, 2022 On 7/30/2022 at 1:15 PM, nobrokemore said: prost facut, incomplet Ce este incomplet? Eu cred ca este un tutorial OK pentru începători.
Destroyed Posted December 12, 2022 Posted December 12, 2022 error 017: undefined symbol "params" pls help
Recommended Posts