BaDB0y95 Posted May 28, 2021 Posted May 28, 2021 (edited) Tin sa mentionez ca acest gamemod despre care o sa vorbesc nu este al meu este unul dupa net Eroare este urmatoarea am dat wipe la baza de date, primul cont se creeaza cu id-ul 0, si daca incerc sa inregistrez altul cont ma pune sa bag parola si ramane asa ca si cum nu trece mai departe, dar daca modific din baza de date id-ul 0 in id 1 dupa pot creea alt cont numai daca e id 0 in baza de date nu mai pot continua sa fac conturi care sa fie cauza si ce linii sa potez? forward OnPlayerRegister(playerid); public OnPlayerRegister(playerid) return pInfo[playerid][pID] = cache_insert_id(), SetPlayerScore(playerid, 0), ApplyAnimation(playerid, "RAPPING", "RAP_B_Loop", 4.1, 1, 0, 0, 0, 0), SPD(playerid, DIALOG_SEX, DIALOG_STYLE_MSGBOX, "Gender", "{DEDEDE}Are you a Male or Female?", "Male", "Female"), 1; Edited May 28, 2021 by BaDB0y95 Discord: BaDB0y#3017
BaDB0y95 Posted May 29, 2021 Author Posted May 29, 2021 Am rezolvat se poate da topic closed, multumesc! Discord: BaDB0y#3017
Recommended Posts