Jump to content

Salut sunt incepator acum m-am apucat de scripting si as vrea sa schimb numaru maxim de sloturi aveti idee unde pot schimba acest lucru


Never Mine

Recommended Posts

Salut @Never Mine,

Daca pornesti serverul in calculator la tine (windows), atunci, poti modifica numarul maxim de sloturi din fisierul server.cfg

Daca serverul tau se afla pe un host cumparat, numarul de sloturi poate fi schimbat din Control Panel, pe care ti l-a oferit firma atunci cand ai cumparat hostul. (majoritatea au aceasta 'functie'). Insa numarul de sloturi nu poate fi mai mare decat numarul pe care l-ai ales la achizitia hostului, ci doar egal sau mai mic. (Exemplu: daca ai cumparat un host de 50 de sloturi, vei putea modifica numarul maxim de sloturi pana la 50, ex: 45, 30, 49, 10 si 50 (maximul)).

De precizat faptul ca numarul maxim de sloturi pe care un server de samp le poate avea este 1000.

Daca te-am ajutat =>

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Chiar acum, shane a spus:

Salut @Never Mine,

Daca pornesti serverul in calculator la tine (windows), atunci, poti modifica numarul maxim de sloturi din fisierul server.cfg

Daca serverul tau se afla pe un host cumparat, numarul de sloturi poate fi schimbat din Control Panel, pe care ti l-a oferit firma atunci cand ai cumparat hostul. (majoritatea au aceasta 'functie'). Insa numarul de sloturi nu poate fi mai mare decat numarul pe care l-ai ales la achizitia hostului, ci doar egal sau mai mic. (Exemplu: daca ai cumparat un host de 50 de sloturi, vei putea modifica numarul maxim de sloturi pana la 50, ex: 45, 30, 49, 10 si 50 (maximul)).

De precizat faptul ca numarul maxim de sloturi pe care un server de samp le poate avea este 1000.

eu ic numaru de sloturi la masini gen

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, Never Mine said:

 

Asta difera de la gamemode la gamemode. La gamemode-urile mai vechi, se salva intr-un rand in tabelul cu jucatori numarul vehiculului din alt tabel, era mai complicat. {entru unele gamemode-uri (mai noi spre exemplu), trebuie sa modifici doar un numar.

Ce ar trebui sa faci ar fi sa cauti locul in care sunt enumerate variabilele de la vehicule (de la inceputul gamemodeului, pCar, pCarOwner, etc.. in functie de gm).

Ca sa iti dai seama mai usor ce anume ar trebui sa faci, cauti mesajul pe care il primesti atunci cand iti spune ca ai numarul maxim de sloturi si vezi despre ce e vorba. Iar daca nu reusesti, postezi functia care iti detecteaza numarul de sloturi in topic si astepti sa raspunda cineva.

Exemplu cum ar putea arata functia:

if( getPlayerSlots( playerid ) == 3 ) return SendClientMessage( playerid, -1, "Ai numarul maxim de vehicule (3)!");
//functia fiind 'getPlayerSlots', care arata in felul urmator

function getPlayerSlots( playerid ) {
	//codul functiei
	return true;
}

Cand mai postezi un topic de genul, fii cat mai explicit, exista mai multe 'tipuri' de sloturi.

Daca te-am ajutat =>

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Acum 4 minute, shane a spus:

Asta difera de la gamemode la gamemode. La gamemode-urile mai vechi, se salva intr-un rand in tabelul cu jucatori numarul vehiculului din alt tabel, era mai complicat. {entru unele gamemode-uri (mai noi spre exemplu), trebuie sa modifici doar un numar.

Ce ar trebui sa faci ar fi sa cauti locul in care sunt enumerate variabilele de la vehicule (de la inceputul gamemodeului, pCar, pCarOwner, etc.. in functie de gm).

Ca sa iti dai seama mai usor ce anume ar trebui sa faci, cauti mesajul pe care il primesti atunci cand iti spune ca ai numarul maxim de sloturi si vezi despre ce e vorba. Iar daca nu reusesti, postezi functia care iti detecteaza numarul de sloturi in topic si astepti sa raspunda cineva.

Exemplu cum ar putea arata functia:

if( getPlayerSlots( playerid ) == 3 ) return SendClientMessage( playerid, -1, "Ai numarul maxim de vehicule (3)!");
//functia fiind 'getPlayerSlots', care arata in felul urmator

function getPlayerSlots( playerid ) {
	//codul functiei
	return true;
}

Cand mai postezi un topic de genul, fii cat mai explicit, exista mai multe 'tipuri' de sloturi.

if(GetSlots(playerid) >= TotalSlots(playerid)) return SCM(playerid, -1, "Ai numarul maxim de sloturi!");
                            PlayerInfo[playerid][pSlot] ++;
                            PlayerInfo[playerid][pPremiumPoints] -= 20;
                            Update(playerid, pPremiumPointsx);
                            UpdateSlots(playerid);
                            SCM(playerid, COLOR_GREEN, "(SHOP INFO){FFFFFF} Ti-ai cumparat un slot pentru vehicule in schimbul a 20 Premium Points.");
                            format(string, sizeof(string), "%s si-a achizitionat un slot (vehicul) pentru 20 Premium Points.", GetName(playerid));
                            InsertLog(playerid, string, LOG_SHOP);

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.