IosifR Posted February 19, 2021 Report Posted February 19, 2021 (edited) re, cum pot sa nu mai scrie redzone comunity si sa scrie altceva? (Am modificat in Booter.inc acolo dar tot redzone comunity imi arata) Cum sa fac? (e gm bhood) Edited February 19, 2021 by IosifR poza Quote
IosifR Posted February 20, 2021 Author Report Posted February 20, 2021 Hai ca nu am dat save daca e Quote
KB.HERO Posted February 20, 2021 Report Posted February 20, 2021 La 19.02.2021 la 1:33, IosifR a spus: re, cum pot sa nu mai scrie redzone comunity si sa scrie altceva? (Am modificat in Booter.inc acolo dar tot redzone comunity imi arata) Cum sa fac? (e gm bhood) editezi inc dai save dupa compilezi gm si urci done . Quote Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
praunedo Posted February 22, 2021 Report Posted February 22, 2021 1 oră în urmă, IosifR a spus: Am compilat si nu merge da o poza cv, dar nu are cum sa nu mearga, te duci in systems.inc daca acolo ai textdraw-ul legat de logo modifici numele pe care vrei sa-l pui, dai ctrl s si dupa te duci in gamemode adica in .pwn si compilezi. Quote
praunedo Posted February 22, 2021 Report Posted February 22, 2021 O alta varianta ar fii daca nu gasesti, cauta redzone~n~community si ar trebui sa gasesti, sau doar redzone si atat Quote
Recommended Posts