Jump to content

launcher


DeepC00L

Recommended Posts

Salut @DeepC00L,

Procesul pentru asa ceva necesita ceva experienta. Intereseaza-te de CostumSAAS2 (sau ceva de genul) si de programul Map Cleaner, care ar trebui sa steaga mapa san andreas facand astfel posibila adaugarea unei harti noi.

Daca te intereseaza mapa de pe serverul g-stone, aceasta se numeste Criminal Russia si poti gasi metoda foarte usor pe internet daca cauti 'cr-mp' si intri pe forumul siteului respectiv. Desi nu m-am informat foarte mult in legatura cu asta, din ce am inteles si sper sa nu gresesc, foloseste metoda pe care ti-am spus-o mai sus.

Daca te pricepi in 3D Moddeling, poti modifica unele obiecte curente ale mapei San Andreas si sa dai alta infatisare, sa schimbi cladiri, sa modifici obiecte dupa bunul plac.

Cat despre ideea de 'Launcher', daca vrei sa faci asta, o sa ai nevoie nu doar de un launcher, un staff si un server, o sa ai nevoie si de foarte multa reclama (nu neaparat pe retelele de socializare precum facebook si intagram, ci si pe youtube in primul rand, videoclipuri, etc.)

Probabil voi posta un launcher curand, aici. Poti folosi baza acestuia sa-ti faci unul propriu in Visual Studio. Dar ti-am spus, daca nu indeplinesti cel putin ultima conditie de mai sus, nu merita.

 

  • Like 1
  • Upvote 1

Daca te-am ajutat =>

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.