Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×
  • 0

Cum scot gardurile??

Question

Posted

Spunetimi va rog cum sa scot aceste garduri pentru ca nu le gasesc in mod adica nu le stiu idu de la gardulete daca puteti sami spun ei pe unde ar trebui sa caut si ce id au aceste gardulete si butoiasele acelea portocalii!!

i70nx3.png

8 answers to this question

Recommended Posts

Posted

Hai ca esti batut in cap, tot e facut de tine dar nu sti cum sa scoti sau sa repari pana si comanda aia avea //by Raulik

Vezi ca este un obiect ce ai aratat tu acolo.

1.Probleme GODFATHER

2.CTRL+F, OBJECT, si vezi acolo create...object si cauta si tu cam care ar fi le stergi etc 8-|

Posted

Hai ca esti batut in cap, tot e facut de tine dar nu sti cum sa scoti sau sa repari pana si comanda aia avea //by Raulik

Vezi ca este un obiect ce ai aratat tu acolo.

1.Probleme GODFATHER

2.CTRL+F, OBJECT, si vezi acolo create...object si cauta si tu cam care ar fi le stergi etc 8-|

Am reparat comanda cu /respawn dar la asta nu stiu idurile de la garduri nu cred k tu poti tine mine atatea iduri!!! Au facute in MTA!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.