n0sleep Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Salut, stiti ca pe joc dar si in samp neoanele se intrerup cand sunt in aer sau de exemplu la NRG cand face curba, exista un mod pentru a nu se mai intrerupe niciodata?
Mister Posted January 10, 2021 Posted January 10, 2021 Salutare, Din script nu se poate face nimic, asa functioneaza jocul, la incliinatie de ~ 45- 60 de grade se sting. Poti rezolva doar din client sau prin moduri. Eu folosesc SAMP Addon, nu am testat dar cred ca acesta este motivul pentru care mie nu mi se mai intrerup. __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
n0sleep Posted January 10, 2021 Author Posted January 10, 2021 1 oră în urmă, Mister a spus: Salutare, Din script nu se poate face nimic, asa functioneaza jocul, la incliinatie de ~ 45- 60 de grade se sting. Poti rezolva doar din client sau prin moduri. Eu folosesc SAMP Addon, nu am testat dar cred ca acesta este motivul pentru care mie nu mi se mai intrerup. Da, eu caut un mod, am incercat cu samp addon nu merge. Cam de mult caut...
Recommended Posts