HPQ123 Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Stie cineva de ce imi da aceasta eroare intru in joc si cand vreau sa schimb personajul imi da aceasta eraore si se blocheaza..
qSorin_ Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Incearca sa dai reinstall la joc. Sau probabil de la moduri ceva. Mai primeam aceasta eroare in GTA V cand aveam mod-ul LSPDFR.
HPQ123 Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 (edited) Acum 6 ore, iSorin[] a spus: Incearca sa dai reinstall la joc. Sau probabil de la moduri ceva. Mai primeam aceasta eroare in GTA V cand aveam mod-ul LSPDFR. Am instalat odată același lucru.. nu cred că sunt moduri in el că a fost descărcat direct de pe epic games Edited January 4, 2021 by HPQ123
Banditul Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 https://youtu.be/ckef09fIcMs Pare sa fie o problema de directx avand in vedere ca tot ce am gasit referitor la problema este sa schimbi din directx 11 sau 10.1 in directx 10 De asemenea as recomanda si sa actualizezi driverul placi video daca nu e actualizat de ceva timp
HPQ123 Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 Acum 11 minute, Banditul a spus: https://youtu.be/ckef09fIcMs Pare sa fie o problema de directx avand in vedere ca tot ce am gasit referitor la problema este sa schimbi din directx 11 sau 10.1 in directx 10 De asemenea as recomanda si sa actualizezi driverul placi video daca nu e actualizat de ceva timp Da am făcut și eu aceste chestii de pe internet și tot nu merge, ma gândeam că a mai pățit cineva asta și mna.
qSorin_ Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 Acum 21 minute, HPQ123 a spus: Da am făcut și eu aceste chestii de pe internet și tot nu merge, ma gândeam că a mai pățit cineva asta și mna. Ai incercat un reinstall la joc ?
HPQ123 Posted January 4, 2021 Author Posted January 4, 2021 Acum 2 ore, iSorin[] a spus: Ai incercat un reinstall la joc ? Da
HPQ123 Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Am reinstalat jocul si acelasi lucru, nu stiu daca e cineva de aici si a patit asta.
qSorin_ Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Acum 3 minute, HPQ123 a spus: Am reinstalat jocul si acelasi lucru, nu stiu daca e cineva de aici si a patit asta. Incearca sa schimbi versiunea de DirectX din setarile jocului
HPQ123 Posted January 21, 2021 Author Posted January 21, 2021 Acum 1 minut, iSorin[] a spus: Incearca sa schimbi versiunea de DirectX din setarile jocului Am schimbat versiunea din setari, am actualizat driverele (pentru placa video, placa audio, nu mai stiu ce drivere) all redistribute rediectx nu stiu.
qSorin_ Posted January 21, 2021 Posted January 21, 2021 Acum 2 minute, HPQ123 a spus: Am schimbat versiunea din setari, am actualizat driverele (pentru placa video, placa audio, nu mai stiu ce drivere) all redistribute rediectx nu stiu. Vezi daca te ajuta!
qSorin_ Posted January 22, 2021 Posted January 22, 2021 Acum 7 minute, HPQ123 a spus: Am schimbat versiunea din setari, am actualizat driverele (pentru placa video, placa audio, nu mai stiu ce drivere) all redistribute rediectx nu stiu. Si daca nu merge ce ti-am dat mai su incearca sa intri in Documents\Rockstar Games\GTA V Si acolo ai settings.xml. Intra in fisier folosind un editor de text. Si caut asa: <DX_Version value="2" /> Si valoare 2 o schimbi in 0.
HPQ123 Posted January 22, 2021 Author Posted January 22, 2021 Acum 36 minute, iSorin[] a spus: Si daca nu merge ce ti-am dat mai su incearca sa intri in Documents\Rockstar Games\GTA V Si acolo ai settings.xml. Intra in fisier folosind un editor de text. Si caut asa: <DX_Version value="2" /> Si valoare 2 o schimbi in 0. Tot la fel..
Recommended Posts