Smoz Stelian Posted December 19, 2020 Report Share Posted December 19, 2020 Salutare, am o problema cu bani pe minus mi au zis mai multi sa rescriu sistemu de bani dar nu stiu cum sa incep ca sunt la inceput.. Aveti vreo idee, cu ce sa incep? Multumesc anticipat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hanako Posted December 19, 2020 Report Share Posted December 19, 2020 (edited) pai, daca ai mai mult de x bani in mana, sa ii puna in banca si ai cam rezolvat problema sau ai putea sa te folosesti de include-ul 'bigint' al lui Matt Edited December 19, 2020 by hanako + 1 optiune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Smoz Stelian Posted December 20, 2020 Author Report Share Posted December 20, 2020 La 19.12.2020 la 10:16, hanako a spus: pai, daca ai mai mult de x bani in mana, sa ii puna in banca si ai cam rezolvat problema sau ai putea sa te folosesti de include-ul 'bigint' al lui Matt o functie cum sa incep nu am idee sincer cum sa o fac o functie ceva niste functi cum as putea sa fac sau un tutorial pe net? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 st0ryc Posted December 21, 2020 Report Share Posted December 21, 2020 bigint matt, sau sa faci o verificare daca trece de 2kkk in mana sa ii puna in banca, vezi pe gamemode-ul stoners a lu loly era ceva de genu Quote c.e.o your-code.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Smoz Stelian
Salutare, am o problema cu bani pe minus mi au zis mai multi sa rescriu sistemu de bani dar nu stiu cum sa incep ca sunt la inceput.. Aveti vreo idee, cu ce sa incep? Multumesc anticipat!
3 answers to this question
Recommended Posts