Jump to content

Cumpăr cont RedTimes / CROWLAND


Xipri

Recommended Posts

 • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By Daniel1981223
   Cumpar cont pe serverul Blue Bugged. Am pretenția să dețină un istoric curat și să fie un lvl cât mai mare. Astept oferte aici sau PM. 
  • By Tican Daniel Andrei
   Salutare, am venit cu o cerință ceva mai "imposibilă" din punctul ăsta de vedere. Am văzut recent pe o comunitate de SA:MP că aveau un fel de Script care bloca modurile Cleo (.cs) și fișierele .exe selectate de către serverul respectiv și pur și simplu lăsau jucătorii cu modpack descărcat de unde aveau ei pagina lor de moduri, lucrul ăsta s-ar putea face din script sau e ceva mai avansat și mai complicat ? 
   Dacă s-ar putea face astfel de script,mi-ați putea spune personal printr-un mesaj privat cât ar costa complexitatea unui script de genul acesta? Mulțumesc și seară plăcută vă doresc! 
  • By Aesma
   Salut, 
   Mă interesează și pe mine un gamemode de tip DayZ & Survival dacă nu se găsește ca prima variantă DayZ,m-am plictisit de rpg/rp și vreau să încerc moduri de joc precum acest tip de server dar nu găsesc pe internet niciun gamemode de tip DayZ funcționabil și vreau să știu dacă cineva de pe comunitate deține astfel de gamemode și să îmi ofere în privat niște detalii legate atât de gamemode cât și  de prețul acestuia,mulțumesc anticipat,o zi bună vă doresc. 
  • By Goad
   @Banditul
   @Mister
    
   Salut, de curand toate conturile mele " sociale " au fost sparte inclusiv cel de crypto, de cineva pus.. desigur.
    
   Nu stiu ce reclama a facut aici dar scriu dupa atata timp deoarece trebuiesc informati toti despre ceea ce descarca de aici sau cu cine se intra in contact. 
    
   Doresc daca se poate sa imi fie șters warning-ul deoarece se pot face verificari pe clasa de IP. O sa las o poza mai jos, mi-am actualizat parola fara probleme chiar acum.

  • By MGeorge
   Salut! Cumpar cont Bugged cu lvl mare si FH bomba, ofer paysafe sau paypal, depinde de voi, astept sa ma contactati pe discord cu ofertele voastre
   GEO#6969
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.