WicK. Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 salutare comunitatea sa-mp.ro, de curand mi-am deschis un forum pentru server-ul meu. tin sa precizez ca caut un partener serios +15 care sa aibe cunostinte cat de cat in pawno, si sa stie putin IPs, ma puteti contacta pe discord: WicK.#7850 pentru mai multe detalii. Ce ofer?: 1.seriozitate 2.Platesc host + webhost + domeniul (www.play-gaming.ro) M-am apucat de el dar nu ma pot imparte si sa caut gamemode si sa urc panel si sa fac categorii pe forum. de aceea am nevoie de 2 baieti pentru forum / server.
Anania Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 Salut, sunt interesat și m-aș băga cu drag în acest proiect. Aștept mesaj din partea ta.
WicK. Posted October 26, 2020 Author Posted October 26, 2020 Acum 1 minut, Anania a spus: Salut, sunt interesat și m-aș băga cu drag în acest proiect. Aștept mesaj din partea ta. astept o cerere pe discord !
usera6hkn9975gb Posted October 26, 2020 Posted October 26, 2020 salut! accepta cererea pe discord! Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482 Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!
Recommended Posts