Mister Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 Frumos, mie imi place stilul acesta, desi a mai fost facut si de catre altii, nu prea l am vazut la multe servere. Scripturile de genul acesta frumoase, nu se pun, insa nu stiu ce pokemon de script il iau toti in gura. Daca l ai facut cap coada bravo tie. 1 __ ____ __ / |/ (_)____/ /____ _____ / /|_/ / / ___/ __/ _ \/ ___/ / / / / (__ ) /_/ __/ / /_/ /_/_/____/\__/\___/_/ SERVICII SCRIPTING DE CALITATE Pagina Scripting pawn
hanako Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 (edited) frumos, chiar imi plac textdraw-uriile pe care le-ai facut. Edited October 4, 2020 by hanako
Flint Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Acum 14 minute, Mister a spus: Frumos, mie imi place stilul acesta, desi a mai fost facut si de catre altii, nu prea l am vazut la multe servere. Scripturile de genul acesta frumoase, nu se pun, insa nu stiu ce pokemon de script il iau toti in gura. Daca l ai facut cap coada bravo tie. Am primit un mic ajutor de la @MihaiADV la partea de cumparare insa in mare parte e facut de mine. Ms frumos.
Flint Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Acum 7 minute, hanako a spus: frumos, chiar imi plac textdraw-uriile pe care le-ai facut. ms :3
InceMan Posted October 4, 2020 Posted October 4, 2020 genial partea cu info, dar e si mai fain sa iti dai si cate gloante doresti FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
Flint Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Chiar acum, FiveGame a spus: genial partea cu info, dar e si mai fain sa iti dai si cate gloante doresti bune idee, o sa tin cont. Ms :3
Flint Posted October 4, 2020 Author Posted October 4, 2020 Acum 36 minute, Waller a spus: furat de la mn fmm ti-ai fi dorit..
usera6hkn9975gb Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 jmk Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482 Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!
Waller Posted October 5, 2020 Posted October 5, 2020 18 hours ago, Flint said: ti-ai fi dorit.. hai ca da
Recommended Posts