NuamNume Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Salutare, stie cineva cum pot sa invat sa scriptez? Gen imi dau tot interesul de 2 luni, m-am uitat pe wiki, la tutoriale si nu inteleg nimic, nimic, nimic, nimic. Am o memorie destul de ok dar nu pot sa invat nimic. Cum pot invata sa scriptez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Banditul Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 Daca nu intelegi nimic din tutoriale/wiki ti-as recomanda cu toata caldura sa inveti bazele programarii (de preferat C++ sau C# sau Java) si sa incepi de aici. De la tipuri de date la if etc. Sincer, la inceput nici eu nu intelegeam mare lucru, dupa am facut in anu 1 de facultate C++ si totu a parut mult mult mai clar. Avand bazele programarii face multe lucruri mai clare si usor de digerat 1 GitHub Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NuamNume Posted August 15, 2020 Author Report Share Posted August 15, 2020 Pai eu nu reusesc sa invat pawn da' c++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Banditul Posted August 15, 2020 Report Share Posted August 15, 2020 1 oră în urmă, NuamNume a spus: Pai eu nu reusesc sa invat pawn da' c++ Nu e vorba sa inveti C++, ci sa inveti bazele programarii, de la variabile la tot. Si crede-ma, tutoriale pe care le gasesti pentru C++/C#/Java sunt mult mai documentate, mult mai clare si ofera mult mai multe informatii de care ai nevoie. In lumea pawn totul este pur si simplu aruncat si te descurci GitHub Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NuamNume Posted August 15, 2020 Author Report Share Posted August 15, 2020 O sa incerc, mersi mult de tot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
NuamNume
Salutare, stie cineva cum pot sa invat sa scriptez? Gen imi dau tot interesul de 2 luni, m-am uitat pe wiki, la tutoriale si nu inteleg nimic, nimic, nimic, nimic. Am o memorie destul de ok dar nu pot sa invat nimic. Cum pot invata sa scriptez?
4 answers to this question
Recommended Posts