SamiB Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Salutare! Sunt nou pe aici si nou in lumea scripting-ului. As vrea sa ma ajutati cu un model (Nu vreau sa imi dai mura-n gura ca vreau sa invat ceva) pentru comanda /svf. Gen ce functii ar trebui sa folosesc. As fi foarte recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta cu un model. Multumesc! Ps: Dau +1
StrikerM Posted July 28, 2020 Posted July 28, 2020 Acum 3 ore, SamiB a spus: Salutare! Sunt nou pe aici si nou in lumea scripting-ului. As vrea sa ma ajutati cu un model (Nu vreau sa imi dai mura-n gura ca vreau sa invat ceva) pentru comanda /svf. Gen ce functii ar trebui sa folosesc. As fi foarte recunoscator daca cineva m-ar putea ajuta cu un model. Multumesc! Ps: Dau +1 Si ce ar trebui sa faca /svf ? Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
HPQ123 Posted July 29, 2020 Posted July 29, 2020 Acum 15 ore, StrikerM a spus: Si ce ar trebui sa faca /svf ? E o comandă cara spawnezi mașini de la factiunie 1
Recommended Posts