LiviuAdrianRO Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Am si eu o intrebare, cat costa un scripter sa faca un gamemode edit foarte bun sau sa faca un gamemode de la 0? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banditul Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Depinde. Cu cat e mai complex gm si cu cat vrei mai multe "sisteme" etc cu atat va creste si pretul indiferent ca e de la 0 sau nu, acelasi principiu se aplica. Deasemenea depinde si de scripter cum si cu cat te taxeaza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiviuAdrianRO Posted May 13, 2020 Author Report Share Posted May 13, 2020 1 oră în urmă, Banditul a spus: Depinde. Cu cat e mai complex gm si cu cat vrei mai multe "sisteme" etc cu atat va creste si pretul indiferent ca e de la 0 sau nu, acelasi principiu se aplica. Deasemenea depinde si de scripter cum si cu cat te taxeaza Eu mai mult as vrea sa ma axez pe pretul fix, ca ma gandeam pe viitor sa deschid o comunitate de gaming si sa bag prima data server de SAMP, dupa alte jocuri si alte servere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banditul Posted May 13, 2020 Report Share Posted May 13, 2020 Eventual ca si idee poti posta si aici: https://www.sa-mp.ro/forums/forum/382-caut-servicii-partener-etc/ Un topic despre cam ce ar fi vorba la proiect si sunt convis ca cine e disponibil te va contacta sau iti va comunica pretul Sincer un pret fix e putin cam greu de spus ca sunt multi factori pe care i-am spus deja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts