Jump to content
  • 0

Question

Posted (edited)

Am si eu o problema la sistemul de register, cand isi pune emailul nu se actualizeaza si in baza de date, dar pe chat la register scrie: "Email setat: x".

Cod: https://pastebin.com/raw/zuSkgw5W / Baza de date: LCkuiq4.png

Am incercat sa pun si 64 in loc de 50, degeaba.

Edited by VLM

#retras

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Consola ce zice dupa ce introduci emailul? Ai ceva erori?

Mai ai o limita de 30 de caractere setata mai sus in cod - poate o depasesti

if(IsMail(inputtext) && response && strlen(inputtext) < 30)

• 0
Posted (edited)
5 minutes ago, Gigel said:

Consola ce zice dupa ce introduci emailul? Ai ceva erori?

Mai ai o limita de 30 de caractere setata mai sus in cod - poate o depasesti

if(IsMail(inputtext) && response && strlen(inputtext) < 30)

Nu am erori in server.log, nu te lasa sa te inregistrezi daca depasesti limita, am incercat si fara limita.

Edited by VLM

#retras

• 0
Posted
2 minutes ago, Gigel said:

Intrebare: Folosesti un 'GM gen bugged' ? 

Sa spunem ca un bugged/bigzone, de ce intrebi ?

#retras

• 0
Posted (edited)

Atunci, cel mai probabil o sa ai o functie deja dfinita pentru a forta update in baza de date (pEmailx sau ceva asemanator)

incearca sa adaugi condului tau linia asta:

Update(playerid,pEmailx);

oriunde dupa linia 

mysql_query(SQL,str1);

dar inainte de return 1;

Exemplu:

case DIALOG_REGISTER4: {
        new length = strlen(inputtext), string[64];
        if(length > 40) return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER4, DIALOG_STYLE_INPUT, "Register:", "Scrie mai jos adresa ta de email!\nExemplu: [email protected]\n\nEmail invalid!", "Ok", "");
        if(IsMail(inputtext) && response && strlen(inputtext) < 30) {
            new emailtext[64];
            mysql_real_escape_string(inputtext, emailtext);
            strmid(PlayerInfo[playerid][pEmail], emailtext, 0, strlen(emailtext), 64);
            new str1[512];
            format(str1,512,"UPDATE `users` SET `Email`='%s' WHERE `ID`='%d'",PlayerInfo[playerid][pEmail],PlayerInfo[playerid][pSQLID]);
            mysql_query(SQL,str1);
            format(string, sizeof(string), "Email setat: %s.", PlayerInfo[playerid][pEmail]);
            SendClientMessage(playerid, 0xFFDE96FF, string);
            ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER5, DIALOG_STYLE_INPUT, "Referral", "Ai fost adus de cineva pe aceasta comunitate?\nIntrodu codul de referral al celui care te-a adus pe server:\nDaca nu ai fost adus de nimeni apasa pe 'Close'", "Ok", "Close"); 
            return 1;
        }
        else ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER4, DIALOG_STYLE_INPUT, "Email:", "Scrie mai jos adresa ta de email!\nExemplu: [email protected]\n\nEmail invalid!", "Ok", "");
    }

Edited by Gigel
  • 0
Posted
11 hours ago, Gigel said:

Atunci, cel mai probabil o sa ai o functie deja dfinita pentru a forta update in baza de date (pEmailx sau ceva asemanator)

incearca sa adaugi condului tau linia asta:

oriunde dupa linia 

mysql_query(SQL,str1);

dar inainte de return 1;

Exemplu:

case DIALOG_REGISTER4: {
        new length = strlen(inputtext), string[64];
        if(length > 40) return ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER4, DIALOG_STYLE_INPUT, "Register:", "Scrie mai jos adresa ta de email!\nExemplu: [email protected]\n\nEmail invalid!", "Ok", "");
        if(IsMail(inputtext) && response && strlen(inputtext) < 30) {
            new emailtext[64];
            mysql_real_escape_string(inputtext, emailtext);
            strmid(PlayerInfo[playerid][pEmail], emailtext, 0, strlen(emailtext), 64);
            new str1[512];
            format(str1,512,"UPDATE `users` SET `Email`='%s' WHERE `ID`='%d'",PlayerInfo[playerid][pEmail],PlayerInfo[playerid][pSQLID]);
            mysql_query(SQL,str1);
            format(string, sizeof(string), "Email setat: %s.", PlayerInfo[playerid][pEmail]);
            SendClientMessage(playerid, 0xFFDE96FF, string);
            ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER5, DIALOG_STYLE_INPUT, "Referral", "Ai fost adus de cineva pe aceasta comunitate?\nIntrodu codul de referral al celui care te-a adus pe server:\nDaca nu ai fost adus de nimeni apasa pe 'Close'", "Ok", "Close"); 
            return 1;
        }
        else ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_REGISTER4, DIALOG_STYLE_INPUT, "Email:", "Scrie mai jos adresa ta de email!\nExemplu: [email protected]\n\nEmail invalid!", "Ok", "");
    }

Am incercat, la fel, nu a mers.

#retras

• 0
Posted
2 minutes ago, Gigel said:

Verifica mysql_log pentru erori... ar trebui sa iti dea cel putin un indiciu.

L-am verificat, nu am nici o eroare. Faza e ca la comanda /changeemail ca admin se schimba, daca te ajuta cu ceva, uite si comanda: https://pastebin.com/raw/rWnW16Uj

#retras