jizzY99 Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Salutare, esti un scripter bun si cu experienta? .. atunci pe tine te caut! ..o sa-ti ofer un salariu lunar pe care il discutam impreuna in functie de ceea ce sti si poti sa faci, vreau sa fac un server de samp pe un gamemode gen The Goodfather, nu stiu bine cum functioneaza scripting-ul deci am nevoie de cineva care sa se descurce bine, repet, platesc! .. Daca crezi ca vrei sa te implici intr-un proiect de genul astept un raspuns! .. Multumesc! 1
Akan Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 (edited) Shax#7590 Edited April 23, 2021 by Shax 1 Discord: ! Akan !#6675
HPQ123 Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Acum 3 ore, jizzY99 a spus: Salutare, esti un scripter bun si cu experienta? .. atunci pe tine te caut! ..o sa-ti ofer un salariu lunar pe care il discutam impreuna in functie de ceea ce sti si poti sa faci, vreau sa fac un server de samp pe un gamemode gen The Goodfather, nu stiu bine cum functioneaza scripting-ul deci am nevoie de cineva care sa se descurce bine, repet, platesc! .. Daca crezi ca vrei sa te implici intr-un proiect de genul astept un raspuns! .. Multumesc! Tot pe gf?
jizzY99 Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 1 oră în urmă, HPQ123 a spus: Tot pe gf? Da, ai ceva GM?
Dennis12. Posted May 6, 2020 Posted May 6, 2020 Salut! Daca esti interesat de ceva cu adevarat calitativ si esti serios astept un mesaj pe discord. Dennis12#6604 sau pe PM. Cu un simplu search pe google poti afla destul de usor cine sunt, de cat timp sunt in domeniu si multe altele.
Recommended Posts