Jump to content

Question

9 answers to this question

Recommended Posts

• 1
Posted

DIn cate ai spus tu, folderul Documents este pe modul Read-Only din cate stiu. Daca nu este, sterge folderul GTA San Andreas User Files. Te-as ruga sa revii cu un update daca reusesti sau nu.

• 0
Posted (edited)

Nu este Read-Only.........

Si incerc a doua varianta

Nu merge nici o varianta

Edited by Jiust
  • 0
Posted

Deci problema este in felul acesta: Folderul meu, Gta San Andreas User Files este dat pe Read Only, ok? Stiu ca trebuie sa il dezactivez si asta am facut, am dat apply si ok. Dupa aceea cand l-am inchis si am intrat pe joc tot nu a mers, am mai dat inca odata la proprieties si era pus Read Only....

• 0
Posted

Sterge folderul GTA San Andreas User Files din Documents, apoi reincearca!

Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa

LINIE-3.gif.f4c03161035b1ce4c431755a78bed2ae.gif.aacf6e45f3894429f134b2e37f997f6f.gif

Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482

Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!

LINIE-3.gif.f4c03161035b1ce4c431755a78bed2ae.gif.bcf86dadd9b43351554dd738f470725f.gif

• 0
Posted

Daca folderul nu este trecut pe 'read only' si tot nu iti merge incearca sa folosesti o varianta de GTA curata si nu cu moduri, asta poti sa o patesti de la moduri.

Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte.

Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net.

Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.

• -1
Posted
1 oră în urmă, Jiust a spus:

Nu este Read-Only.........

Si incerc a doua varianta

Nu merge nici o varianta

reinstaleaza GTA

YouTube : Click

Discord : CosminAK47#8524