Jiust Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Salut, eu astazi vreau sa angajez un scripter cu experienta de cel putin 2 ani. Cerinte: 1. Sa aiba cunostiinte de PAWNO 2. Sa fie matur 3. Sa stie sa lucreze, sa aibe cel putin 2 ani de experienta. 4. Sa faca sisteme fara buguri 5. Doresc o garantie dupa ce cumpar produsul. Garantia va fii de 7 zile(adica daca sunt buguri de contactez si tu le rezolvi) 6. Sa fii om care nu da tepe! (cel mai important)
StrikerM Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Acum 21 minute, Jiust a spus: Salut, eu astazi vreau sa angajez un scripter cu experienta de cel putin 2 ani. Cerinte: 1. Sa aiba cunostiinte de PAWNO 2. Sa fie matur 3. Sa stie sa lucreze, sa aibe cel putin 2 ani de experienta. 4. Sa faca sisteme fara buguri 5. Doresc o garantie dupa ce cumpar produsul. Garantia va fii de 7 zile(adica daca sunt buguri de contactez si tu le rezolvi) 6. Sa fii om care nu da tepe! (cel mai important) Super, dar punctu 4 tine de cum si testezi si cum gandeste el sistemul. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Jiust Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 Striker, eu explic ft. bine, este vorba de scripter.
StrikerM Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 (edited) Acum 2 minute, Jiust a spus: Striker, eu explic ft. bine, este vorba de scripter. Observ Edited April 15, 2020 by StrikerM Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Jiust Posted April 15, 2020 Author Posted April 15, 2020 Ok, nu stiu la ce te referi, nu am mai lucrat impreuna
StrikerM Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 Acum 1 minut, Jiust a spus: Ok, nu stiu la ce te referi, nu am mai lucrat impreuna Nu inteleg eu am spus cum ca punctul 4 tine de cum testeaza scripterul sistemul si cum il gandeste el, eu nu stiu de ce ai raspuns cum ca 'eu explic foarte bine' am inteles ce ai spus doar ca am zis asa ca la punctul 4 tine de scripter. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
CosminAK47 Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 (edited) Acum 2 ore, Jiust a spus: Salut, eu astazi vreau sa angajez un scripter cu experienta de cel putin 2 ani. Cerinte: 1. Sa aiba cunostiinte de PAWNO 2. Sa fie matur 3. Sa stie sa lucreze, sa aibe cel putin 2 ani de experienta. 4. Sa faca sisteme fara buguri 5. Doresc o garantie dupa ce cumpar produsul. Garantia va fii de 7 zile(adica daca sunt buguri de contactez si tu le rezolvi) 6. Sa fii om care nu da tepe! (cel mai important) oferi si carte de munca / contract daca angajezi ? Edited April 15, 2020 by CosminAK47 1 YouTube : Click Discord : CosminAK47#8524
extazi.sex Posted April 15, 2020 Posted April 15, 2020 (edited) La 15.04.2020 la 16:25, CosminAK47 a spus: oferi si carte de munca / contract daca angajezi ? :))))))))))))))))) La 15.04.2020 la 14:07, Jiust a spus: Salut, eu astazi vreau sa angajez un scripter cu experienta de cel putin 2 ani. Cerinte: 1. Sa aiba cunostiinte de PAWNO 2. Sa fie matur 3. Sa stie sa lucreze, sa aibe cel putin 2 ani de experienta. 4. Sa faca sisteme fara buguri 5. Doresc o garantie dupa ce cumpar produsul. Garantia va fii de 7 zile(adica daca sunt buguri de contactez si tu le rezolvi) 6. Sa fii om care nu da tepe! (cel mai important) Discord: ExTaZzy(</>)#7676 pt mai multe detalii Edited April 15, 2020 by spy3 sa vb cu cosminel
SkuZZi Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 (edited) Hai ca nu are 13 ani jumate daca e XD. El cauta scripter matur si are 13 ani, eu va zis sa va razganditi Edited April 16, 2020 by andreieurt [BHash System]
CosminAK47 Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Acum 3 ore, andreieurt a spus: Hai ca nu are 13 ani jumate daca e XD. El cauta scripter matur si are 13 ani, eu va zis sa va razganditi Atata timp cat are bani sa <angajeze> un scripter ce mai conteaza varsta ? YouTube : Click Discord : CosminAK47#8524
hpq Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Acum 3 ore, CosminAK47 a spus: Atata timp cat are bani sa <angajeze> un scripter ce mai conteaza varsta ? Bani sa iasa
MihaiADV Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Daca vrei calitate cauta-ma pe Discord MihaiADV#6666 Sau https://mihaiadv.store/ Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
IrinelBro1337 Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Daca vrei sisteme de calitate, astept mesaj pe discord: IrinelBro#9160.
Recommended Posts