Anexy Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 imi apare fuel pe biciclete/barci/elicoptere/avioane rezolvare? Spoiler
0 StrikerM Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Acum 1 oră, Anexy a spus: imi apare fuel pe biciclete/barci/elicoptere/avioane rezolvare? Definesti bicicletele, barcile, elicopterele, dupa care adaugi restrictia acolo unde iti arata ti-e fuel cand urci in vehicul. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
0 Anexy Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 10 hours ago, StrikerM said: Definesti bicicletele, barcile, elicopterele, dupa care adaugi restrictia acolo unde iti arata ti-e fuel cand urci in vehicul. poti sa imi explici cum? Spoiler
0 StrikerM Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Acum 54 minute, Anexy a spus: poti sa imi explici cum? function IsABike(vehicleid) { switch(GetVehicleModel(vehicleid)) { case 448, 461, 462, 463, 468, 471, 481, 509, 510, 521, 522, 523, 568, 571, 581, 586: return 1; } return 0; } Uite ceva simplu, numerele reprezinta id-ul modelului de masina, bicla, barca etc..., astea sunt bicicletele. Copiezi si faci acelasi lucru pentru avioane si orice alt tip ce doresti sa restrictionezi fuel, idea e ca depinde si ce vrei sa faci, sa nu apara fuel textdraw in dreapta sau sa nu scada benzina. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
0 Anexy Posted April 3, 2020 Author Posted April 3, 2020 33 minutes ago, StrikerM said: function IsABike(vehicleid) { switch(GetVehicleModel(vehicleid)) { case 448, 461, 462, 463, 468, 471, 481, 509, 510, 521, 522, 523, 568, 571, 581, 586: return 1; } return 0; } Uite ceva simplu, numerele reprezinta id-ul modelului de masina, bicla, barca etc..., astea sunt bicicletele. Copiezi si faci acelasi lucru pentru avioane si orice alt tip ce doresti sa restrictionezi fuel, idea e ca depinde si ce vrei sa faci, sa nu apara fuel textdraw in dreapta sau sa nu scada benzina. vreau sa fac sa nu apara acolo si nici sa nu se se consume adica sa fie fara benzina Spoiler
0 BaFFyJunior Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Acum 3 ore, Anexy a spus: vreau sa fac sa nu apara acolo si nici sa nu se se consume adica sa fie fara benzina In functie pui if(IsABike(vehicleid)) return 1; inainte de variabila combustibilului care scade sau poti face sa verifice daca e bike sa nu scada adica pui {}, iar cu else sa scada... cum vrei. Sper ca ai inteles.
0 Selescu Florin Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Salut am si eu o intrebare ,Cum pot recupera parola de la contul de samp de pe serverul National Trucking 1.5.4??
0 StrikerM Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Acum 2 ore, Selescu Florin a spus: Salut am si eu o intrebare ,Cum pot recupera parola de la contul de samp de pe serverul National Trucking 1.5.4?? Astea se dau in privat. Acum 8 ore, Anexy a spus: vreau sa fac sa nu apara acolo si nici sa nu se se consume adica sa fie fara benzina Ti-am explicat ce sa faci. Acum 5 ore, BaFFyJunior a spus: In functie pui if(IsABike(vehicleid)) return 1; inainte de variabila combustibilului care scade sau poti face sa verifice daca e bike sa nu scada adica pui {}, iar cu else sa scada... cum vrei. Sper ca ai inteles. Da, dar daca mai are alte lucruri pe acolo o sa ii anuleze daca este pe bicla, etc.. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Question
Anexy
imi apare fuel pe biciclete/barci/elicoptere/avioane rezolvare?
7 answers to this question
Recommended Posts