MarioGeorgescu Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 (edited) Caut un partener serios cu care sa deschid un server de samp. Trebuie sa stie cat de cat sa scripteze. Vreau sa facem un edit blana. P.S : O sa scriptam amandoi. Daca gamemode-ul o sa fie frumos, serverul o sa-l platesc eu, iar promovarile la fel. Astept pm pe discord : MarioGeorgescu#2806 Doresc sa precizez ca am deja comunitate deschisa cu un baiat. Am nevoie de cat de un partener / scripter cu care sa facem un gamemode stabil si sa deschidem un server de samp. Edited March 10, 2020 by MarioGeorgescu 1
MarioGeorgescu Posted March 10, 2020 Author Posted March 10, 2020 (edited) UP Edited March 10, 2020 by MarioGeorgescu
Alexutzuu Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Daca oferta este inca valabila te astept sa vorbim pv Al3xQ#8292
SkuZZi Posted March 20, 2020 Posted March 20, 2020 Daca mai este valabil : Andrei_Ro5#7330 Am inceput deja un gamemode de la 0 si daca vom deveni parteneri as vrea sa imi dai cu parerea despre gamemode. [BHash System]
Recommended Posts