Gabi21 Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Caut partener pentru a ne face un server de samp. GM-ul îl scriptez eu, panel-ul îl fac tot eu, doar să fie el cu plata hostului și promovări.
Versace Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Aici aveai alta parere,esti genul care nu își permite să investească 20 de euro lunar "Când viaţa e de căcat, nu o pune pe note, pune-o pe litere. Dacă avem noroc suntem magici, o singură dată. Respirăm intens, şi înconjurăm pământul în câteva secunde. O parte ascunsă, a creierului nostru, ne îndeamnă să facem lucruri, îngrozitoare. În fiecare dintre noi, este izolat un comportament, de psihopat."
Gabi21 Posted December 18, 2020 Author Posted December 18, 2020 1 hour ago, Versace said: Aici aveai alta parere,esti genul care nu își permite să investească 20 de euro lunar Sunt genul de persoană care poate face ce nu poți face tu și vrea un partener care să ajute financiar.
Versace Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 Păi același lucru este si la.mine,nu pot face ce poti face tu dar pot ajuta financiar. "Când viaţa e de căcat, nu o pune pe note, pune-o pe litere. Dacă avem noroc suntem magici, o singură dată. Respirăm intens, şi înconjurăm pământul în câteva secunde. O parte ascunsă, a creierului nostru, ne îndeamnă să facem lucruri, îngrozitoare. În fiecare dintre noi, este izolat un comportament, de psihopat."
Gabi21 Posted December 18, 2020 Author Posted December 18, 2020 14 minutes ago, Versace said: Păi același lucru este si la.mine,nu pot face ce poti face tu dar pot ajuta financiar. Nu are legătură ce spui aici cu ce am spus eu acolo. Atâta timp cât nu-l plătești, nu-l ajuți financiar, iar scripteri care vor să-și face server și să se priceapă cum zici tu, nu cred că găsești, și dacă găsești, sunt rari rău de tot. Toți care au cunoștințe mai joacă samp și fac asta doar pentru a face bani. ^.^
hanako Posted December 18, 2020 Posted December 18, 2020 recomand, stie treaba numai ca trb luat cu usoru' ca daca nu ii vin dracii si pleaca
Recommended Posts