iulian27 Posted January 22, 2020 Posted January 22, 2020 Caut scripter 17-18+ ani care doreste sa colaboram la deschiderea unui server de sa-mp. Tin sa mentionez ca eu voi plati webhostul si hostul pentru GM si voi plati si un youtuber pentru promovare. De ce am nevoie ? 1. Cineva matur sa stie sa scripteze bine si sa nu aiba probleme in rezolvarea bugs . 2. Cineva care poate petrece destul timp pentru a ajuta cu popularea serverului. P.S NU VENITI CU GAMEMODE URI DE PE NET FIINDCA LE CUNOSC PE TOATE SI NU VREAU O COPIE A ALTUI SERVER, VREAU CEVA UNIC. DACA TU CREZI CA POTI DA TEAPA TE INSELI !!!!
zNx[] Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 Ma poti contacta pe facebook : https://www.facebook.com/andrei.cucu.923
MihaiADV Posted January 23, 2020 Posted January 23, 2020 daca esti dispus sa platesti cauta-ma MihaiADV#2297 Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
khain.dev Posted January 24, 2020 Posted January 24, 2020 Facem un server unic in Romania impreuna cu o echipa de oameni,daca doresti sa te alaturi imi scrii in privat
Recommended Posts