Jump to content

iulian27

Membru
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iulian27's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Salutare ! Vreau sa fiu cat mai direct si pe scurt. Am 20 ani si din prisma meseriei pe care o practic, nu prea am asa mult timp de sa-mp. Vreau sa deschid o comunitate unica dar am nevoie de oameni la fel de unici. Cu ce vin eu? Eu vin cu finantarea ( host, webhost, domeniu si promovare ) Ce caut? Un scripter ce are un gm unic sau macar sa stie sa scripteze si sa facem ceva unic. 2-3 persoane capabile sa se ocupe de server / playeri / forum. CAUT PERSOANE 18 ANI +, NU VREAU SA PRIMESC MESAJ DE LA PUTOI DE 13-14 ANI FIINDCA NU VA BAG IN SEAMA. Seara buna sa aveti si astept mesaj de la persoanele serioase si care vor ceva la fel de serios si unic.
  2. Caut scripter 17-18+ ani care doreste sa colaboram la deschiderea unui server de sa-mp. Tin sa mentionez ca eu voi plati webhostul si hostul pentru GM si voi plati si un youtuber pentru promovare. De ce am nevoie ? 1. Cineva matur sa stie sa scripteze bine si sa nu aiba probleme in rezolvarea bugs . 2. Cineva care poate petrece destul timp pentru a ajuta cu popularea serverului. P.S NU VENITI CU GAMEMODE URI DE PE NET FIINDCA LE CUNOSC PE TOATE SI NU VREAU O COPIE A ALTUI SERVER, VREAU CEVA UNIC. DACA TU CREZI CA POTI DA TEAPA TE INSELI !!!!
  3. Unde sunt include urile?
  4. Salut, cumpăr GM RPG + Panel, ofer 50 lei paysafe sau 10 euro. Vreau un gm no bugs si un panel la fel, nu vreau ceva wow.
  5. iulian27

    Testam 2 ?

    Man, nu găsesc nimic cu serviciile mele, eu nu am asa ceva...
  6. iulian27

    Testam 2 ?

    Am incercat si cu firewall dezactivat si cu antivirus dezactivat... degeaba
  7. iulian27

    Testam 2 ?

    Astept sa vad ce si cum.... te rog frumos
  8. iulian27

    Testam 2 ?

    Am incercat dar tot nu pot face, nu merge....
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.