Jump to content

Recommended Posts

Guest PlayON
Posted

Timp de lucru: 3 hore

Hmm, o hora poate sa tina cam in jur de 10-20 de minute depinde si de dansatori, deci sa presupun ca 3 x 20 = 60(1 Ora) de lucru?

Posted

Hmm, o hora poate sa tina cam in jur de 10-20 de minute depinde si de dansatori, deci sa presupun ca 3 x 20 = 60(1 Ora) de lucru?

Eu iti zic  serios ca am  lucarat aseara de la 11 pina la 12:30 seara. Si azi de la 3:30 pina la 5 ca intro hora nici tu no faci  :grin: :grin:

Guest PlayON
Posted

Nam inteles ce vrei sa spui cu asta

Nu sti ce-i aia o hora?

Posted

Salut,

Foarte faina mapa,

Am probato pe serverul meu, arata foarte bine bravo, tine-o tot asa :) ^^

Sper sa vi in viitor cu mape faine ca astea :)

Meriti 10/10

--> Uni dintre voi chiar nu stie sa aprecieze un lucru facut de cineva, PACAT <--

F*ck everybody who want and who try to judge me for who I am, b*star*s !

Posted

storm~" post="63674" timestamp="1301609557"]

u ai fct vreodata o mapa  :huh: daca ai fct inseamna ca stii cum e, daca u faci o mapa in 1 ore inseamna ca pui 10 objete incurcate si 10 rampe aiurea siai fct mapa

RESPECT pt cei care stie sa aprecieze..

Posted

Salut,

Foarte faina mapa,

Am probato pe serverul meu, arata foarte bine bravo, tine-o tot asa :) ^^

Sper sa vi in viitor cu mape faine ca astea :)

Meriti 10/10

--> Uni dintre voi chiar nu stie sa aprecieze un lucru facut de cineva, PACAT <--