Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Vreau un script cu comanda ascunsa de dat bani gratis

La playeri 

Va rog ajutați mă 

Și vreau și un tutorial cum sa învaț sa scriptez , sunt începător de la 0

Edited by Onehitkill
Posted

Faci o comanda, de exemplu: CMD:comandaacunsa sau faci ca daca jucatorul a pasa o tasta si are admin 5(if(pressed key_yes && APlayerData[playerid][PlayerAdmin] >= 5) sa dea bani fiecarui jucator. Te poti folosi de foreach si de functia GivePlayerMoney sau functia cu care setezi bani jucatorului.

Posted

Partea cea mai grea din a invata e sa incepi.

Ca sfat as zice sa iei functii de aici samp wiki ( scripting basics si scripting functions ) sa citesti ce fac si dupa sa le testezi si intr-un gm sa vezi cu ochii tai ca fac ce se spune, dupa sa incerci sa vi cu idei bazate pe acele functii si sa crezi mici sisteme cu ele.

• Like 1
Posted

Eu vreau un script cu o comanda ascunsa gen playeri s o acceseze nu adminii aia s-o am acolo 

Și am să învaț și funcțiile și basic scripts

Posted

Te poti lua după orice comanda din gamemode care au acces playerii, si bagi o variabila sa iti de-a banii, simplu.

• Like 1

Serverul meu de Discord: Click aici       a7DfKP7.gif                                                                      FGIfknL.gif

k35T5Nb.png                                                                                                                                                                                                                                                                                                I0aS856.gif

Posted
La 19.11.2019 la 16:39, Onehitkill a spus:

Hgame

CMD:comandaascunsa(playerid, params[]) {
	new money;
	if(sscanf(params, "i", money))return SCM(playerid, -1, "/comandaascunsa <bani>");
	GivePlayerMoney(playerid, money);
	return 1;
}

Un exemplu aici folosind sscanf