Jump to content
  • 0

Problema Actori Burned

Question

Posted (edited)

Salut, cine stie de ce primesc eroarea unreachable code la linia 2282 si primul functioneaza perfect dar al doilea nu se spawneaza, stie cineva?

Script

Citat

SpawnActor = CreateActor(149, 1107.1925,-1804.4421,16.5938,276.8380);
    SetActorInvulnerable(SpawnActor, true);
    ApplyActorAnimation(SpawnActor, "ON_LOOKERS", "wave_loop", 4.0, 1, 0, 0, 0, 0);
    return 1;

SpawnActor2 = CreateActor(271, 1107.1342,-1788.7933,16.5938,276.8380);
    SetActorInvulnerable(SpawnActor2, true);
    ApplyActorAnimation(SpawnActor2, "ON_LOOKERS", "wave_loop", 4.0, 1, 0, 0, 0, 0);
    return 1;

Eroare linia 2282

Citat

SpawnActor2 = CreateActor(271, 1107.1342,-1788.7933,16.5938,276.8380);

Si cum pot schimba spawn-ul ca nu gasesc...Gamemode Burned

Edited by Koqs

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Am rezolvat cu actorii a trebuit sa sterg return 1; de la primul actor,  acum cine stie cum pot schimba spawn-ul ca nu gasesc absolut niciunde...

• 0
Posted

Salut ! 

Daca nu ai comanda [/respawn] sau ceva de genul sa te dea inapoi la spawn ! Poti sa iesi de pe server si sa intri iarasi nu apesi nicio tasta sa te mute din locul de spawn exact ! 

Si scrii comanda [/save locatiespawnvechi] ! Apesi Shift + TAB si scrii saved positions si iei coordonatele de unde scrie **locatiespawnvechi** si cauti in gamemode aceste cordonate si le inlocuiesti cu coordonatele de la spawn ul actual 

Pwp ! Si sper ca te-am ajutat cat de cat ;) 

• 0
Posted
La 16.09.2019 la 19:55, RaulDume a spus:

Salut ! 

Daca nu ai comanda [/respawn] sau ceva de genul sa te dea inapoi la spawn ! Poti sa iesi de pe server si sa intri iarasi nu apesi nicio tasta sa te mute din locul de spawn exact ! 

Si scrii comanda [/save locatiespawnvechi] ! Apesi Shift + TAB si scrii saved positions si iei coordonatele de unde scrie **locatiespawnvechi** si cauti in gamemode aceste cordonate si le inlocuiesti cu coordonatele de la spawn ul actual 

Pwp ! Si sper ca te-am ajutat cat de cat ;) 

Mersi, am rezolvat de mult era o problema, trebuia sa sterg return 1; de la spawnactor1